Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
včera na rádiu Rock Max před 18 hod hráli pěknou písničku. Kdyby někdo náhodou tušil, či dokonce toto rádio poslouchal.
Pravděpodobně novinka, rocková písnička, zpívala žena (mladý krásný hlas). Refrén začíná slovy "close your eyes..". Místy se opakovalo i slůvko "second".
Kdybych ji slyšela znovu, zapamatovala bych si více a našla si ji, ale včera jsem jela v autě a byl tam celkem rámus
Byl by zázrak, kdyby na to někdo přišel, holt mi nezbývá snad nic jiného, než poslouchat rádio od rána do noci.
Ono je taky důležité, zda byla písnička pomalá, rychlá, romantická nebo nářez...?
Děkuji za Vaši obavu, ale mám pocit, že toto není ona. Nedokážu si tohle představit v rockové podobě.
No teoreticky by to šlo, ale nevím, jednou jsem takhle zkoušela psát jednomu rádiu email, ale bez odpovědi.
mám to bez videa, ale popisek nesedí, to co jste sem nalinkovala je Eternal Flame od The Bangles
Pro tu pisničku se používají dva oficiální názvy Ale dívám se, že v popisu videa mají blbě jméno - je to Lauper, samozřejmě
To nemůžu souhlasit, na vlastní voči jsem to viděla, velebnosti Ono to není poprvé, co se pro jednu píseň vžily názvy a oba se používají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.