Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám písničku

Od: cocoa odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

včera na rádiu Rock Max před 18 hod hráli pěknou písničku. Kdyby někdo náhodou tušil, či dokonce toto rádio poslouchal.

Pravděpodobně novinka, rocková písnička, zpívala žena (mladý krásný hlas). Refrén začíná slovy "close your eyes..". Místy se opakovalo i slůvko "second".

Kdybych ji slyšela znovu, zapamatovala bych si více a našla si ji, ale včera jsem jela v autě a byl tam celkem rámus *plac*

Byl by zázrak, kdyby na to někdo přišel, holt mi nezbývá snad nic jiného, než poslouchat rádio od rána do noci.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

? Je to ale originál, samozřejmě to mohlo dost zpěvaček přezpívat.

doplněno 03.06.13 17:43:

Ono je taky důležité, zda byla písnička pomalá, rychlá, romantická nebo nářez...? :)

cocoa
hodnocení

Děkuji za Vaši obavu, ale mám pocit, že toto není ona. Nedokážu si tohle představit v rockové podobě.

cocoa
hodnocení

*Děkuji za odpověď, už taky nevím, co píšu.

lindaf*

Co zkusit zavolat na jejich bezplatnou linku?

rockmax.cz/...

cocoa
hodnocení

No teoreticky by to šlo, ale nevím, jednou jsem takhle zkoušela psát jednomu rádiu email, ale bez odpovědi.

alfonsmucha*

mám to bez videa, ale popisek nesedí, to co jste sem nalinkovala je Eternal Flame od The Bangles :)

martinaa*

Pro tu pisničku se používají dva oficiální názvy:) Ale dívám se, že v popisu videa mají blbě jméno - je to Lauper, samozřejmě*zed*

doplněno 04.06.13 17:38:

To nemůžu souhlasit, na vlastní voči jsem to viděla, velebnosti*smich* Ono to není poprvé, co se pro jednu píseň vžily názvy a oba se používají.

alfonsmucha*

nepoužívají se dva názvy, používá se jen jeden - "Eternal Flame" :)

někdo prostě blbě pojmenoval video který vyvěsil na YT

jinx*
hodnocení

0x

tak hladaaaaaaajjjjjjjj..

jinx*
hodnocení

0x

sorry*smich* tak este raz...

songster.sk/...

cocoa
hodnocení

woooow tyyy joooo ty jsi nejlepší borec! dííííky ti strašně moc, tuhle stránku přidám ihned do záložek *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]