Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Je mi 58let. Když budu na uřadu práce a pobírat dávku v nezaměstnanosi dva měsíce. Najdu si práci a ukončím pobírání dávek a budu pracovat třeba jeden měsíc a práci nebudu zvládat a skončím. Vrátím se opět na uřad práce z čeho se mi vypočtou dávky které budu opět pobírat a jak dlouho. Děkuji.
Podpora se v takovém případě vypočte z nového výdělku, ovšem nárok na podporu byste měl už jenom 9 měsíců (na zbytek podpůrčí doby).
doplněno 12.04.13 21:25:___ Oprava (omylem jsem vycházela z toho, že byste pracoval třeba dva měsíce):
Pokud byste ukončil evidenci a odpracoval jeden měsíc, zbývalo by Vám ještě 10 měsíců podpory. Podpora by se však (jak už jsem napsala) počítala z nově potvrzeného výdělku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.