Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, lékařka mi diagnostikovala zánět moč. měchýře a nasadila antibiotika. Beru je již třetí den, ale zlepšení žádné. Celková doba užívání má být 5 dní. Nemáte někdo zkušenost, kdy mají začít účinkovat? Díky.
Je opravdu zvláštní, že antibiotika zatím nezabírají, ale více mě překvapuje, že vám k nim nedaly ještě takové ty kapky na bolest, které pomáhají ty začátky přetrpět. Zkusila bych se případně zeptat v lékárně na uroval akut, který působí právě proti bolesti a mně většinou při začínajícím zánětu pomohl zánět rozehnat bez antibiotik, takže myslím, že by mohl tady fungovat jako jakýsi podpůrný lék. Pokud však potíže neustoupí, tak určitě znovu k lékaři, když nic jiného, měl by vám dát znovu antibiotika a pravděpodobně nějaká silnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.