Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam žarliveho pritele uz 8 let, ktery mi neveri absolutne! Zacali jsme se hadat v kuse asi mesic...uz jsem na to nemela silu...nechtelo se mi vracet domu, tak jsem nekdy po praci zustala spat u rodicu, samozrejme, ze ani tomu neveril, ze spim tam.
Nase ,,krize,, trva uz cez pul roku... nevim totiz zda li to ma smysl, kdyz se nase hadky stale opakuji jak kdyby kazde dva roky ...
Medzitim jsem se sblizila s jednim kamosem az tak, ze sme si spolu zacali... Najednou, kdyz jsem se s nim chtela rozejit, tak se muj partner zmenil a snazi se chovat tak, jak jsem si to vzdy predstavovala... Ale i tak vím, ze to je jenom dočasné...ale nemam moc silnou povahu na to, abych od nej uplne odesla... Predelali sme spolem jeho barak po rodicoch a mame to tam spolecne zarizene uz... takze to je pro mne tezke, ikdyz vim, ze z pohladu vztahu, by bylo asi lepsi, kdyby sme to ukoncili...
Ten kámoš, s kterym jsem si zacala me miluje, me pritahuje vic jak muj partner... ale jak by to bylo v budoucnosti, ze? Nemeli by jsme ani kde bydlet, on totiz ma 29 a bydli jeste u rodicu
Znám také hrozného žárlivce,který se úplně změnil,když už s ním přítelkyně nemohla vydržet a našla si jiného.Nechala se přesvědčit,dělal kvůli ní první,poslední a také kvůli společnému bydlení.Vydrželo mu to necelý rok,pak to bylo ve stejném.A po pěti letech mu znova řekla,že s ním končí a pak si našla jiného.Zase ji chtěl zpět a dělal pro to všechno.Byl na ni moc hodný,dokonce ji koupil nové auto,chtěl si ji vzít,nasliboval ji,že už se k ní bude chovat vždycky hezky,že už je poučený.Vzali se.První rok krásný,druhý dobrý.Ted už se k ní zase chová jako dřív,i když svou žárlivost trochu zmírnil.Věřím,že svou povahu lidé většinou změní jen na krátký čas a pak se zase chovají podle svého.
Ahoj.
Já vám radím : Zvolte menší zlo.
Se žárlivcem se žít nedá a stejně dříve nebo později s takovým vztahem skončíte, zároveň se ale připravíte o pohodlné bydlení.
S vaší novou známostí budete žít možná ve větším klidu, ale asi vám nezbude, než nějaký byt koupit nebo zrekonstruovat.
Tak vybírejte. Rozhodnout se musíte sama.
Zdravím. Ujasněte, co chcete a jaké jsou Vaše priority. Dle toho se rozhodujte. Že je přítel žárlivý, jste věděla a přesto - osm let jste s ním. My nevíme, zda mu dáváte k žárlení příčiny, ale tak nevinná zase také nejste. Takže záleží jen na vás dvou, zda krizi překonáte, nebo zda odejdete ze vztahu jen s tím, s čím jste do něho přišla. S novým partnerem byste se holt museli o sebe postarat. Jemu nevadí, že jste zadaná a žijete s jiným mužem? Za čas se Vám může stát , že Vám ho ze vztahu odvede jiná a vrátí se Vám vše i s úroky. Víte, kdyby to s Vaším současným partnerem bylo tak zlé, nevydržela byste s ním 8 let, nebudovala domov atd...Prostě se Vám nová známost teď hodí, ale nemusí to vyjít dobře. Pak zůstanete sama...Zvažte své kroky. Zda opravdu nestojí za to, pracovat na vztahu, který trvá leta a který si rozbíjíte..Není to nikdy vinou jen jednoho partnera. Podílíte se na tom oba dva. Partner se snaží chovat se lépe, tudíž mu na Vás záleží. Vy se scházíte s jiným za jeho zády a přitom víte, že ze vztahu vlastně odejít ani nechcete..Tak co tedy vlastně chcete? Na toto si odpovězte. Smutné je, že pokud Vám partner nevěří, Vy jste dokázala, že jeho nedůvěra je oprávněná...
Kazdy ma nazor nejaky...mozna to tak vyznelo, cekala jsem podobne komentare, ale vypocitava anebo materialisticky zalozena teda nejsem! A to by Vam mohl říct i sám muj partner, co s nim jsem 8let! A zarlil vzdy i bez duvodu...Noveho pritele jsem si nasla az po nejake dobe, co jsme se s pritelem neustale hadali! Kdo nezazil, neví... asi tak... A mne nejde jenom o ten barak, ale o to, ze tam mam uz svuj domov a mam tam k tomu nejaky vztah uz vybudovany-doslova,jelikoz jsme ho predelavali vlastnorucne oba! Neni to tak lehke ,jak to vypada ...
Neshody ve vztazích jsou vždy záležitostí obou partnerů.
Vždy až na výjimku žárlivce. Jde-li o tento případ, ukončila bych vztah.
Je-li však žárlivost Vašeho přítele vyvolána Vaším jednáním (nikoliv domnělým), bylo by rozumnější se zamyslet, jak byste současný vztah mohla zlepšit.
mne je 26 let... nejsem materialisticky zalozena, jenom k tomu tam mam vybudovany pocit domovu ...Byl zarlivy vzdy, ikdyz duvod nemel... Po kazde to je tak, ze jsme spolu rok-dva v klidu, pohoda...jelikoz mame spolecne i zajmy,tak si jinak sedime, ale pak je vzdy nejaka nesmyslna hadka plna vycitek, ktera mne dostane az na uplne dno a nevim kudy kam...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.