Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je smlouva platná?

Od: jackie odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám jeden dotaz ohledně podpisu smlouvy. S firmou jsem spolupracoval asi rok, kde mi chodily měsíční provize na základě tipu na klienty. Po tom co jsem řekl svůj názor, jsme spolu chtěli sepsat smlouvu. Trvalo to asi 2 měsíce( začali se zapírat, nebrali telefony a vymýšleli nesmysly, které celý proces zdržuje. Naštěstí mám pevné nervy tak mě to neodradilo. Smlouvu mi poslali nakonec mailem, abych k tomu podal podněty k diskuzi. Po poradě s právníkem jsem smlouvu podepsal(na každé straně parafou+hlavní podpis) a poslal poštou na adresu firmy. Po měsíci mi došla druhý průpis smlouvy zpět. Nicméně parafa byla jen na poslední straně, ostatní listy byly mnou nepodepsané. Ze 4stran smlouvy 3 vytiskly znovu. Vím že jsem de...l, že jsem si neudělal doma kopii, ale v tu chvíli mě to vůbec nenapadlo...

Je tato smlouva neplatná? Dá se proti tomu nějak bránit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Originály si nechly a toto je smlouva pro Vás ne? Alespoň tak bych to chápal já. Např. u Cetelemu normální postup.

jackie
hodnocení

Ja jsem podepsal dve vyhotovení, tak jak to standartně bývá. Poslal jsme jim poštou obě vyhotovení k podpisu. A vrátila se mi smlouva, kde 1.2.3. strana byla nově vytištěna, a tím pádem bez mé parafy. Jde mi o to jestli tam třeba něco nedopsali...

Není nic jednoduššího než požádat o nahlédnutí na originál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]