Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat na váš názor
ohledně fixací?
5let? nebo plnou fixaci?
rozdíl je 1000kč na plnou fixaci.
šel bych asi nejspíš do těch 5ti let. Plnou fixaci moc nechápu - můžete přece přecházet od banky k bance a měnit tak úrokové sazby podle aktuální nabídky bank , tak o čem tak plná fixace vlastně je.
Nemyslím, že by za 5 let byly horší podmínky,tudíž vyšší urokové sazby u hypoték, než je 4,59% u plné fixace ve Vaší nabídce.Dnes se pohybují úrokové sazby i pod 3% za určitých podmínek a postupně se spíše budou měnit podmínky, než nějaké extrémní zvedání úrokových sazeb (v řádech jednotek %).Z těchto variant bych volil 5 letou fixaci.
"Bubáci" v podobě fixací u hypoték v podobě zvedání úrokových sazeb jsou pryč a vzhledem k celosvětovému vývoji ekonomik se jistě ještě pár let budou úrokové sazby držet při zemi ... Ale je to jen můj názor, nejsem žádný expert
Ale kdo dnes je ochoten přistoupit na úrok vyšší 4%, je dle mého názoru "blázen" ...
doplněno 11.04.13 19:15: A jak zmiňuje @sebod ,možná bych se ohlédl i po lepších podmínkách ... Ale těžko posuzovat, když neznáme vaši situaci
30 let mě nikdo nemůže zvednout platbu, to je pro mě velký argument, jak říkáte za předpokladu.. ano a už je to tady .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.