Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat zpět svoji lásku

Od: 12ian odpovědí: 12 změna:

Ahoj, měl jsem 5měsíců přítelkyni, bohužel jsem ji moc nedával najevo lásku a když jednoho dne přišla že neví co ke mě cítí, řekl jsem že se chci rozejít. Ona se podle toho podřídila. Vím že jsem hlupák, debil a zsloužil bych si pár facek, ale teprve až po rozchodu jsem si uvědomil co pro mě všechno znamená a můžu s jistoutou říct že je to ta pravá, bohužel jsem na to přišel až když je pozdě. Rozešel jsem se sní v sobotu, takže hodně čerstvé, ale jsme spolu pořád v kontaktu, píšeme si a voláme si. I já ji chybím a chtěla by mě zase zpátky ale prý to tak bude nejlepší pro nás oba. Zkoušel jsem ji vytáhnout ven abych ji mohl pozvat na romantickou večeři a napravit tak své chování a chyby, ale i to neprošlo. Nevím co mám dělat :( poradtě jak ji získat zpátky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniella*
hodnocení

2x

Snaž se. Třeba jí pošli pořádnou kytku kurýrem a připiš něco hezkého. Když se neozve, tak za pár dnů zavolej a zeptej se, jestli ji můžeš někam pozvat. Pak napiš sem, a podle situace . *vtip*poradíme

12ian
hodnocení

Včera pozdě v noci mi psala at dojedu že mě chce vidět, ikdyž jsem měl domluvené posezení s příteli aby mi zlepšili náladu, okamžitě jsem sedl do auta a jel za ní. Snažil jsem se jí přesvědčit otom, že jsem se z toho všeho poučil a když chci dokážu být tím nejlepším partnerem a dokud mi nedá poslední šanci tak ji otom budu jenom těžko přesvědčovat... Celou dobu brečela, držela mě za ruku, přitom i líbala, ale akorát mi řekla že by semnou chtěla moc být, ale zároven i nechce. Po příjezdu domů jsem ji napsal, že ted bude nejlepší abychom se ted nějakou dobu nevídali a at si sama ujasní co chce... :( :(

daniella*

Tos tomu dal korunu.

12ian
hodnocení

proč? nebo nebylo dobré zvolit tuto variantu že se ted nebudeme nějakou dobu vídat? je to hodně těžké, celou noc jsem probrečel a vůbec nespal, ale myslím že kdybychom se neustále vídali asi ji rozhodování jenom ztížím... strašně moc ji chci zpátky, ale zároven ji chci dát i čas aby přišla na to co chce, protože je pořád hodně zmatená... na jednu stranu beze mě nevydrží a na druhou stranu mě už nechce... dříve bych se nad tím povznesl a šel dál stím že bude jiná, ale tahle semnou udělala divy a rád bych ji získal zpátky...

hodnocení

1x

Přišlo mi, že jste oba stejní, ani jeden z vás neví, co vlastně chtít.

Ty ses chtěl rozejít a te´d za ní slídíš jako pes za kusem šunky.

Ona brečí, drží tě za ruku, líbá Tě, ale vzápětí je jí z Tebe na zvracení. Také o Tebe asi moc nestojí. Ani jeden z vás dvou si nedovede ujasnit, co vlastně chce.

Pro jedno kvítí slunce nesvítí - uvidíš, že najdeš časem děvče lepší, než byla tato. Vždyť jen málokdo zůstane se svou první láskou. A až budeš mít nové děvče, hlavně se zdrž těch chyb, které jsi dělal nyní. SA uvidíš, že vše bude v pořádku a za takových 20 let se tomu jen usměješ. Jaga.

kopretina25*
hodnocení

0x

Ahoj,

no nezlob se, ale takto ji zpátky těžko získáš. Mám spíše pocit, že ty nevíš co chceš. Pauzu nabízíš a připom ji sám chceš( pauzu) a pak jsi nešťastný. Tak si ujasni, jestli máš o dívku zájem. Pokud ano, začni se chovat jako chlap, omluvit, ujasnit si pravidla a sekat latinu a doufat, že si to celý nezkazil. Pokud ne, tak tam je to jasné.

12ian
hodnocení

Já vše ujasněné mám a vím že chci ji, jenom mi přišlo rozumné dát ji čas na přemýšlení aby přišla na to co chce... Nebo je rozumné abychom se vídali? Kolikrát jsem ji v týdnu volal že ji chci na chvilku vidět, ona že mě vidět nechce, řekl jsem ji že budu čekat u jejího baráku a jestli mě chce vidět tak at příjde zamnou, čekal jsem tam přes hodinu a nic. Proto jsem se uplně divil když se mi v pátek večer sama ozvala.. Je to těžké bez ní vydržet, ale chci se překonat a dát ji prostě ten čas, příjde mi že když se budeme vídávat tak ji to rozhodování a přemýšlení akorát ztížím... ale jestli se mýlím tak mě prosím poradte.

daniella*

Já bych tipla, že jí na tobě záleží, ale je nespokojená, protože jí nedáváš najevo, že ji chceš, ale naopak mluvíš o rozchodu. Jak by na to měla jinak reagovat? Pro jsem ti psala, abys ses snažil a dával najevo, že máš o ni zájem.

barb*

Být tebou,tak jí radši nedávám prostor,aby si nenašla někoho jiného. Chvíli se nebudete vídat,ona bude "přemýšlet",a pak najednou zjistíš,že už je pozdě.

jklk

*zed*

Pokud ti na ní záleží, tak kup kytku, běž za ní, 1. se za svoje chování omluv, vysvětli to třeba erupcema na slunci a zatměním tvýho mozku. a 2. hlavně řekni že ti chybí a že by jsi chtěl být s ní.

12ian
hodnocení

Děkuji za rady, vše jsem zkusil a bylo mi oznámeno, at ji už nechám konečně být že je jí ze mě na zvracení... Takže tím pádem jsem přišel o svoji životní lásku a nezbývá mi nic jiného než litovat svých chyb a poučit se z toho do boudoucna... *zed*

Nemohl jste přijít o to, co jste ještě nenašel. Životní láska na Vás teprve čeká. Ta netrvá pět měsíců...Lidé se schází a rozchází, to k životu prostě patří a máte pravdu - poučte se ze svých chyb do budoucna...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]