Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přoč mám pocit že mě přítel podvádí

Od: sam33* odpovědí: 13 změna:

myslím že me podvadi, říká že nikam nejezdí ale sem tam se dozvídám že byl někde nadiskotéce. pokažde mi to popře nevím co si tím chce dokázat. naposled se tam s nějakou líbal. vidělo to víc lidí a on mi to zas popírá a ještě je na mě naštvaný. pořád mi říká že kdyby se mnou nechtěl být tak není. někdy už nevím jestli jsem blázen já nebo ti ostatní. kdyby mi to aspon řekl ale on mi to popře! asi jsem žárlivá trochu nevím... nebo tím že po těch 2letech pořád neznám jeho bydliště a rodinu. trápí mě to a on to ví, nevím proč to nechce změnit. myslíte že mě podvádí, nebo jsem jen žárlivá:(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Nejdřív bych si ujasnila, kde přítel bydlí a myslím, že by bylo dobré vědět, z jaké rodiny pochází. Nebo snad bydlíte společně? A pokud se chová tak, jak popisujete, na to nemusím být extrémně žárlivá, aby mě to setsakra vadilo. Je ovšem otázka, zda tomu tak skutečně je a zda ty informace jsou pravdivé. Ony někdy kamarádky dokáží být pěkně proradné. Ale to co popisujete (pokud je to skutečně pravda), tak to bych asi ve dvouletém vztahu netolerovala. Zkusila bych si zjistit informace, abych mohla k tomu adekvátně reagovat. To není žádné špehování, pokud není sám schopen mi říct o sobě více. Mohla byste být i třeba nepříjemně překvapená. *ee*

sam33*
hodnocení

když jsem mu říkala že bych chtěla poznat jeho druhou půlku života, prostě rodinu a bydlitě tak mi na to řekne odpověd typu. a na co ti to bude s rodičma nechodíš ne? nějak mi to odůvodní a já pak nevím co mu na to mám říct... jde o princip já mu ukázala vše co je pro mě důležité ale on ne. jako by mě měl jako rezervu protože mi nevěří ale jak mu mám věřit já. má rodinu kterou zná celé město a není s něma sranda, mají peníze a kdoví jestli i moc... prrý jeho otec chtěl bohatou holku ale tohle já nejsem kvůli tomu se odstěhoval a mnou ale ted zas bydlí u nich... ale že by se to nějak rozhoupalo to ne... jo ta kámoška mě říkala že ho tam vidělo víc lidí, ale ta holka nechce aby ji někdo poznal, abychom si to vyřešili mezi mnou tou holkou jako svědek a ním to ne. tak je to na h... moc mi na něm záleží ale už pomalu nemám sílu:(. včera jsem to s ním řešila ale dneska nenapsal...

doplněno 26.01.09 20:21:

nevím proč se mnou plánuje že budeme mít dítě, a na druhou stranu slyším samé drby že jezdí do města kde bydlím se bavit a kdoví za kolika holkama... ty jeho rodiče pořád odkládá a já pořád čekám kdy mě s něma seznámí, rardši koupí noc na hotelu než abychom jeli k němu... asi jsem tak blbá až hodná:(. miluju ho, jsem trpělivá ale už mě to pomalu začíná unavovat. kdysi mě říkal vše ale ted toho zatajuje. kdoví jak to za pár dnů dopadne:(:(

blue*
hodnocení

2x

je to normalni, ze chces vedet jeho adresu a neco o jeho rodine. Pokud ti to po dvou letech nechce rict, pak neco skryva. Ja jsem se nekolikrat ve vztahu spalila. Vzdy jsem si myslela, ze ja jsem ta narocna, ze ostatni lzou a ze vidim neco co ve skutecnosti je uplne jinak. Nakonec jsem vzdy zjistila, ze pokud jsem mela pochybnosti. at uz byly jake koliv, byly opravnene. Pokud ti vice lidi povrdi, ze se na disco s nekym libal, pak je to vice hlasu proti jemu. Neverila bych pouze v pripade, ze by mi to rekla pouze ta holka s kterou udajne neco mel. Pak bych se rozhodla, tak jak bych chtela. Ale pocitej s tim, ze na 99% se ti on sam nikdy neprizna. BOhuzel, takovy jsou chlapy.

B.

sam33*
hodnocení

někdy si připadám jako v začarovaném kruhu ze kterého nemohu ven... pořád mi říká jak mě miluje, že ho to se mnou baví a nejenom sex a že by se mnou chtěl bydlet mít dítě... nadruhou stranu mě pořád nechce seznámit s bydlištěm a rodinou jako by se bál nevím a slyším ty drby kde byl a ským... připadám si bezradná, nechci to skončit moc mi na něm záleží ale myslím že kdybych se s ním rozešla že by se mi ulevilo. ale nedokážu to a on taky ne nechce se rozejít. a když tak se ke mně zas vrátil protože beze mě nemohl být a že jsem mu chyběla... asi jsem blázen..

biscuitgirl*

Já si myslím, jestli to nedělá všechno záměrně. Že vám říká, že vás miluje a že s vámi chce mít díte ... Mě trochu připadá, že to říká právě z toho důvodu, abyste byla stále vnitřně udržována v tom, že vás miluje a nechtěla tak od něj odejít. Ale že ve skutečnosti to tak nemyslí. Jen to říká, abyste byla jakoby klidná, neopouštěla ho s tím že "vždyť přeci říká, že mě miluje" ... Snad mě chápete :) Něco říct - to ještě pro spoustu lidí nic neznamená. Myslím si, že vás tadytěma svýma řečma jen balamutí, abyste od něj neodcházela, aby měl někoho "jistýho", kdo uvaří, s kým se může pobavit, když bude zrovna chtít ... No, závěrem - já bych s takovým chlapem nezůstávala. 1) Partneři by si měli být nejbližší. A ne, že mezi sebou budou mít nějaká tajemství. Hlavně když se jedná o jeho rodinu. Něco vám tají. Něco, o čem ví, že by vás naštvalo, mrzelo, překvapilo atd. 2) Nesnesla bych trnout hrůzou pokaždé, když vypadne z domu, se kterou se to kde zase líbá ... To je jasný, že vám nepřizná, že je to pravda! Proč by to taky dělal? Když vám neřekne pravdu ani o svých rodičích, tak už vůbec vám neřekne pravdu o svém chování na diskotékách!

sam33*
hodnocení

asi máte pravdu... ale ti chlapi to tak obkecají, že je mi toho pak líto ani nevím proč... kdoví co dělá pochybuju, že pořád sedí doma a hraje na plejáku hry jak on říká... já už tolikrát byla rozhodnuta se rozejít, ale nedokázala jsem to. když začne psát ty svý sms typu budeš mi chybět, nikoho jsem tak nemiloval jako tebe... končí se ještě hůř. proč se lidi tak mění:( před půl rokem to bylo jiné říkali jsme si vše a byli jsme spolu pořád, ted mi vše tají a vidíme se 2x v týdnu. nemá to cenu já vím. pořád doufám-ale ted tak přmýšlým že se spíš udoufám než něčeho dočkám... peníze lidi mění:(

ukulele*
hodnocení

0x

myslím, že Tě má jenom na flirt, je to divné, že když jste spolu dva roky, tak bys měla být představena jeho rodičům a samozřejmně znát jeho adresu, kolik pak Ti je let?

sam33*
hodnocení

je mi 20let a jemu 27let. kdysi jsme spolu bydleli ale byt musel prodat a ted bydlí zase u rodičů v jiném městě. stejně nechápu proč jezdí se bavit do jiného města kde bydlím...

dmax*
hodnocení

0x

Pokuď už teď mezi sebou nemáte důvěru a máte pochybnosti ,tak to nemá budoucnost. Z toho vztahu bych už dávno vycouvala.Co to je za přítele,který tají své bydliště?!

bellis*

Hlavně pozor na to dítě, zdá se, že ještě dostatečně nezmoudřel, když se k vám staví takto. Taky se bojím, že jste jen bokovka. A pokud ne, tak brzy budete. Zvažte, jestli právě toto chcete. Myslím a doufám, že ne.

sam33*
hodnocení

asi se s ním rozejdu nevím... čekala jsem dlouho a pořád je to stejné. je pro mě jako cizí, nechápu proč pořád nechce abych poznala jeho rodinu a domov. neustále mi na to odpovídá a na co ti to bude já ti nestačím?... tohle už nemá cenu uvidím o víkendu... děkuju za odpověď nad tímhle už jsem také bohužel uvažovala, ale blbce už ze sebe dělat nechci:(

nenynka*
hodnocení

0x

Jo holka jsou chlapi ,který dokud nechytneš přímo při činu tak budou zapírat a zapírat ...Dej na svůj šestý smysl,většinou nelže ..Jen si to člověk nechce přiznat,že.. Já osobně bych se na něj vykašlala...nemáš to zapotřeby,neni jediný chlap na světě a proč se trápit..Onoje hezké milovat,ale určitě to nejde ,když toho někdo využívá takhle...Měj svou hrdost a odejdi od něj.On třeba si vše uvědomí a napraví to a nebo už ho nikdy neuvidíš ...

sam33*
hodnocení

od neděle nenapsal asi to neřeší či co... v pátek mu to řeknu, že to nemá cenu. pořád slibuje, ale kde jsou ty činy které kdysi dělal aniž bych se ho musela doprošovat. nejvíc mě štve že jsem to na něm nepoznala... dala jsem mu až moc volnosti a to není dobré.

doplněno 30.01.09 12:15:

v pátek jsem byla rozhodnuta že se s ním rozejdu. přemýšlela jsem, pokud člověk nemá důkaz před sebou tak nemůžu dokázat nic. udělám to jinak. začnu se bavit, budu chodit po diskotékách a budu nezávislá at si nemyslí že budu pořád čekat až si přijede. bud mi začne věřit tak jak mi to včera řekl a nebo to prostě nebude mít cenu. ale samozřejmě to popřel tu znojemku že, ujištoval mě, že chce být jen se mnou a abych mu věřila, nemá důvod jezdit do města který nesnáší, o víkendech bude se mnou at už by to mělo být jen na chvíli aby mě dokázal že nikam nejezdí. někdy mám pocit že lidi závidí a chtějí to druhému pokazit. bohužel jeho auto kterým jezdí tak je známé opravdu po celém městě, je prokleté a jde vidět na pohled že do toho auta vrazil hodně peněz. kdoví jestli kamarádka by si nepřála abych se s ním rozešla... přece jenom není to poprvé co mě nějaká "kamarádka" chtěla "pomoci". někdy bych se na to nejraději vykašlala ale něco mě pořád drží nad vodou a říká mi abych v tom pokračovala. myslím že chlapi někdy už lepší být nemohou. myslím že už to nemá cenu řešit, pokut to člověk nemůže nějak dokázat, může pod tím být cokoliv-pomluvy, závist... nevím... snad to dopadne dobře, děkuju za všechny odpovědi které ste mi napsali a měli na to svůj názor.

doplněno 03.02.09 21:51:

rozesli jsme se snad to tak bude lepsi, nikdy vztah nebude uplny bez duvery. hodne stesti ve vasich vztazich. mej te se hezky... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]