Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu , jsem v částečném ID a po masivním zázračném uzdravení ID , jež proběhlo v minulém roce jsem i já nucena hledat práci. Neznáte někdo chráněnou dílnu v Ostravě , nebo nějaký portál kde by se dalo něco najít. Ideální by byla i práce z domova , ale v dnešní době je to všude samý podvodník. Děkuji za odpověd a jsem s pozdravem.
verejna-sprava.kr-moravsk/... Seznam chráněných dílen ve vašem regionu, pokud se nepletu tak od r. 2012 je název chráněné pracovní místo a poskytuje ho i normální aměstnavatel, v některých inzerátech je přímo uvedeno, že místo je pouze pro osobu nějak zdravotně znevýhodněnou.
doplněno 11.04.13 14:16:zaměstnavatel. Omlouvám se za vypadlá písmena ale datluju to prostředníkem pravé ruky a ještě si ho musím levou přidržovat.
Sehnet práci když ste Částečně Invalidní Důchodce nebude nic lehkýho.
Nejvíc mně vytáčí když vidím na Úřadu Práce nabídku na volný místo uklízečky kde je napsaný že místo je vhodné pro osoby se Změněnou Pracovní Schopností (ZPS) ale zároveň požadujou řidičák, práci na PC, flexibilitu a jiný nesmysly.
verejna-sprava.kr-moravsk/...,
je tam toho víc.
doplněno 11.04.13 15:13:Tak se omlouvám - odpovídal jsem z hlavní nabídky bez aktualizace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.