Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde pujcit mensi obnos

Od: filip88 odpovědí: 7 změna:

Dobry den.Sem v zapeklite situaci.Mam dva dny na to abych sehnal 15 000 korun.Byl jsem v bance a tam buhuzel mi uver neschvalily jelikoz mam pracovni pomer na dobu urcitou.Momentalne do 30.6.2013 a nevim kde si mam pujcit.dekuju za rady.Castka neni velka ale nevim na koho se mam obratit

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

za dva dny , max tak provident , nebo home credit...

bender*

...coz je ovsem cesta do pekel...

sebod*

smart, door, rilex půjčky, help. Pochopitelně u všech je úrok vysoký, ale opravdu půjčují. Neplatíte nic dopředu.

hodnocení

0x

Pokud máte nějakou hmotnou záruku, není problém.

lidus*
hodnocení

0x

Co rodina? Aspoň v té naši se to tak dělá, půjčíme si mezi sebou na cokoli a bez úroku, ovšem nikdy to není delší půjčka než na rok.

au1
hodnocení

0x

v bance půjčí peníze, ikdyž máte smluvu na dobu určitou. stačí potvrzení od zaměstnavatele, že nemá v úmyslu vás v nejbližší době vyrazit. spíš jsem se setkal s tím,že banky nechtějí půjčit tak malou částku, začínají třeba na 30 tisících. není spíš v tomhle problém? :)

anonym*
hodnocení

0x

Tak ono je take dost dulezite rict, za jak dlouho a to chcete vratit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]