Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju poradit, přítel má problémy .. Stále si stěžuje, že ho škrtí uzdička... a že potřebuje jít na obřízku, ale vždycky couvne, má pocit že tím, že bude obřezaný se mu sníží citlivost a sex si tolik neužije ... našla sem mu snad milion článků o obřízce ale pořád mi nevěří, že bude mít delší výdrž a větší citlivost.. Poraďte prosím. Děkuji
Uzdička neškrtí, někdy škrtí předkožka. Občas stačí minioperace - "přeříznutí" uzdičky a není nutná obřízka. Vašemu příteli doporučuji návštěvu "ornitologa", protože jen urolog zjistí vážnost problému a navrhne rozumné řešení.
Zdravím. Proč to řešíte za přítele Vy? Je to jeho tělo a jeho problémy. Měl by je řešit s lékařem a nechat si poradit od něho. Ne od Vás. Já bych se snažila tedy přítele spíš přesvědčit o tom, že by se měl obrátit na odborníka a s ním probrat řešení svého problému. Až poté zvažovat možnosti a dospět k nějakému rozhodnutí. To rozhodnutí musí ale udělat Váš přítel, ne Vy...
Výhody? pokud máte uzdičku jako váš přítel tak nám je popište.
Tady nejde o nějaké výhody neýhody, jedná se o zásah do lidského orgánu a to se každopádně nějakým způsobem
projeví ať už na citlivosti a pocitovém vnímání při sexu, což souvisí se schopností muže dosáhnout orgasmu (ejakulace).
Ano jsou popsány články o tom, že to má své výhody a to zejména v oblasti hygieny, ale pokud si přečtete korektní zpověď tak
si nejeden posteskne že ta uzdička tam přeci jen k něčemu byla stvořená.
Pokud je to opravdu uzdičkou - která způsobuje to že předkožka nejde zcela přetáhnout a ohýbá penis při ztopoření,
zkuste nejprve potírání uzdičky regeneračním krémém, olejíčkem, bylinnou mastí spojené s její jemnou masáží.
Pokud by toto nepomohlo (samozřejmě že to nebude ze dne na den) tak lze využít toho že se uzdička upraví - prodlouží - je to nenáročný zákrok ale samozřejmě odborně provedený a to z důvodu nervových zakončení.
Až poté bych využil řešení obřízkou.
Zdravím
Rád bych se zeptal na něco podobného.Mám také problém ale asi to na obřízku nebude...Pokud mám penis v klidu tak předkožku krásně přetáhnu celou bez problému ale při ztopoření už ji celou nepřetáhnu ale jen do půlky žaludu nikoliv až dolů.Je to zde probíraný problém krátkě uzdičky?A čím si vlastně pokud na zákrok zajdu pomohu?Hygieny se to netýká to lze bez ztopoření v pohodě stáhnout.Možná nějaké lepší pocity při samotném sexu?Trpím i předčasnou ejakulací tak si myslím zda zákrok tomu nepomůže a problém vyřeší ale bojím se zásahu a efekt pak může být žádný..
díky
Dobry den,
sam jsem tuto operaci prodelal a to bohuzel hned 2x diky tomu, ze se mi cast predkozky snazili zachovat a nevzali ji hned na poprve celou. Kazdopane je neprijemne hojeni vzlast jestli je citlivy. U prvni operace to bylo opravdu neprijemne. U druhe jsem uz vic vedel jak se starat a co pomaha a co ne. Nezda se im, ze bez predkozky je vetsi citlivost. ta podle me odezni s tim, jak se penis tre o spodni pradlo, takze si na to zvykne a bude to spis normalni. Delsi vydrz by mohl mitm ale i to je otazka . Kazdopadne me problem vygradoval tak, ze diky natrhavani predkozky se mi zuzila tak, ze byla obtizna i ocista v klidovem stavu a pri sexu jsem se natrhl vzdy. rozhodne by jsem to nenechal dojit tak daleko uz jen pro to, ze v tomto priade se velmi spatne odhadovalo ktera cast je postizena a ktera ne a diky tomu jsem mel operace dve.
Rozhodne at zajde k urologovi, ten zjisti o jaky problem ve skutecnosti jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.