Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
chtěl bych se zeptat ohledně razítka. V pátek mi sdělil zkušební komisař, abych si nechal po 30-ti letech co provozuji autoškolu vyměnit razítko, kvůli špatným údajům co je na razítku. Vlastním autoškolu jako fyzická osoba bez s.r.o.
Mám tam: Autoškola, svoje jméno, trvalé bydliště, ICO a telefon. Jelikož mám učebnu-provozovnu na jiném místě jak trvalé bydliště, tak se chci zeptat, zda se s ním dohadovat že nic měnit nebudu nebo raději razítko udělat nové i s provozovnou?
Děkuji
kvůli poslední kontrole jsem si raději dělal nové razítko , ale bylo mi řečeno , že to je úplně zbytečné , čísla provozoven už se nikam nedávej a na razítku už nemusí být ani číslo z živnostenského listu .
mam tam - název firmy, jméno a příjmení , adresa provozovny , IČO,DIČ , telefon , webovky
V Obchodnim zakoniku jsem nasel:
Podobna otazka je treba tady
Vyse uvedene je jen muj laicky pravni rozbor ![]()
trvalé bydliště si může dát fyzická osoba na razítko se svým datem narození
nechápu jak můžeš provozovat autroškolu bez znalosti tak zásadní věci a bez pochopení, co je to místo podnikání
pokud nechápešm o čem píšu, jdi na nejbližší poštu, na czechpoint, požádej je o výpis ze živnostenského rejstříku, a podle výpisu si dej udělat razítko...na výpisu budeš mít k IČ uvedeno MÍSTO PODNIKÁNÍ
Mimochodem, vlastníš autoškolu jako fyzická osoba PODNIKAJÍCÍ! to je něco jiného než fyzická osoba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.