Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem.
Potřeboval bych poradit od starších mužů nebo někoho znalého věci. Táhne mi na 5. křížek a v poslední době mám problémy s močením. Chodím stále pravidelně, ale poslední dobou mám problém doběhnout na záchod. Prostě, ať zatínám, jak zatínám, než tam doběhnu, pár kapek ukápne do prádla, aniž bych to vlastně cítil. Nejhorší je to v noci, kdy se mi občas stane, že se musím převléknout. Je to velmi trapné a protivné, takže uvažuji o návštěvě lékaře. Ale jako každý chlap - moc na to nemám odvahu. Má nebo měl někdo podobný problém? Může jít o zvětšenou prostatu, nebo je to něco vážnějšího?
Předem všem děkuji za reakce, za rady i za podporu.
Vámi popisované problémy mohou být laickým poznáním zvětšené prostaty... Přesně Vám to řekne urolog, který má více možností na taková zjištění, třeba vyšetřením pohmatem nebo ultrazvukem.
Návštěvu lékaře neodkládejte, i tak tam jednou budete muset... a vzpomeňte na slogan jednoho moudrého člověka: když musíš, tak hned!
podívejte se třeba na tenacz.cz/...
... a vítejte v klubu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.