Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda byste si někdo nevěděl rady: Už několik měsíců pociťuji pálení tam dole,ale není to urologické,to poznám. Někde jsem se dočetla,že by to mohla být kvasinková infekce,tak jsem si na to koupila 2x něco volně prodejného,ale dlouhodobě to nikdy nepomohlo. Jsem nešťastná,protože mě rodiče vidí neustále jako malou holku (bude mi 17) a tím pádem o nějakém gynekologovi nikdy ani nepadla řeč. Je to o to horší,že jsem na škole mimo město a nějak se v tom druhém městě nevyznám po nemocnici ani jak tam co mají. Chtěla bych se někam objednat (nejradši v mém městě),ale mám strach,že mi na gynekologii ještě vynadají,že jdu až pomalu v 17ti a to ještě až když mám problém. Prosím poraďte.
Tak toto opravdu nepodceňuj. Je potřeba vyhledat lékaře . Zeptej se mamky ,ke kterému chodí gynekologovi. Možná si jen namlouváš , že v tobě vidí malou holku. Svěř se mamce a uvidíš poradí ti. Pokud se na to necítíš najdi si stránky nemocnice a objednej se ke gynekologovi- vše je jednou poprvé... neboj se nic. V každém areálu nemocnice vždy máš plán kde se jaká ordinace nachází. Ale nehledej v jiném městě , proč? Pak kdykoliv budeš mít problém ,budeš muset jet tam , objednala bych se být na tvém místě v místě bydliště . Na to aby sis došla k lékaři máš omluvenku , takže si dojdi u vás máš to jednodušší. Držím ti palce , uvidíš zvládneš to a vše dobře dopadne.
Dobrý den. Nikdo Vám nebude nadávat, toho se nebojte. Není nikde psána povinnost, kdy se nechat zaregistrovat u gynekologa. Je to ve Vašem zájmu, mít svého gynekologa a chodit k němu. Takže to již neodkládejte, pozeptejte se třeba i kamarádek, ke kterému gynekologovi chodí a zda přijímá nové pacienty. Ale určitě hledejte a navštivte ho co nejdříve, ať se Vaše problémy začnou řešit včas a nedojde třeba k zhoršování potíží. Toto si můžete zajistit již sama, bez rodičů, ale s mámou se o tom nebojte promluvit. Věřím, že i ona sama se bude snažit pomoci Vám gynekologa sehnat, u kterého se budete moci nechat zaregistrovat a vyšetřit.
doplněno 07.04.13 15:58:Určitě to zvládnete a nestresujte se předem. Opravdu není důvod. Gynekolog je lékař, jako každý jiný a zdravotní problém se musí řešit, ne odkládat. Ničeho se nebojte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.