Nejste přihlášen/a.
dobry den,
potrebovala nestrany usudek. Mam pocit, ze mam priznaky budouci maminky, ale nejsem si jista. Cetla jsem ze u kazde zeny je to individualni a doktora mam uz taky domluveneho, ale nemohu to vydrzet
. Mam vetsi brisko (snad o 7 cm v pase za asi mesic) a vaha se mi pritom zvedla jen o necele 2 kila, jsem unavena, je mi tezko od zaludku... Ale menses jsem mela (a nemohla se ho zbavit) a tehot. test vysel negativne. Co si o tom myslite? Fantaziruji?
potrebovala nestrany usudek. Mam pocit, ze mam priznaky budouci maminky, ale nejsem si jista. Cetla jsem ze u kazde zeny je to individualni a doktora mam uz taky domluveneho, ale nemohu to vydrzet
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pt®
1x
Ze 7 cm navíc v pase usuzujete, že budete maminka? Jak naivní, hlavně, že už souložíte. - pt
doplněno 07.04.13 11:24:"liduš", to mně nenapadlo :D.
0x
No já myslím, že těhotná určitě nejste. Prostě jste přibrala, a břicho máte nafouklé. Pokud by jste byla těhotná, bříško na začátku těhotenství takhle rychle neroste.
A test máte negetivní a menstruaci máte...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]