Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 2letého sny a 8měsíční dceru... A nějak mi nejde zhubnou ted po druhym dítěti. Po prvnim jsem zhubla ani nevim jak, to jsem kojila a šlo to fakt samo... a deď po holce to vůbec nejde už nekojim protože jsem ve třetim měsíci přišla o mlíko. Jsem si sama sobě hnusná... a nevim co stim mám dělat ...
Dobrý den. Po dětech to zná mnohá z nás, žen. Chce to změnit stravovací návyky. Vícekrát denně jíst, malé porce, zařadit zeleninu. Dodoržovat pitný režim. A zařadit pohyb. Jiný, než na jaký jste zvyklá kolem dětí. Alespoň 1x týdně nechat dětičky taťkovi a vyrazit třeba na aerobic, či zumbu...Prostě si udělat čas sama pro sebe...Také kvalita spánku je důležitá...Když se toto podaří vše sladit, kila dolů půjdou. Po dvojčatech jsem také měla problémy dostat se na svoji váhu, která mi prospívala a byla pro mne přijatelná, abych se lépe cítila. Všechno je to jen o stravovacích návycích a pohybu, věřte tomu. dnes je možnost i obrátit se na dietologa, když si sama nebudete vědět rady..Jen to chce, začít problém řešit a dodržovat určitá pravidla v životosprávě. Nejste hnusná. prostě jste jiná a na změně musíte zapracovat a mít pevnou vůli...My, ženské , se často vidíme spíš hodně kritickým pohledem, pořád jsme se sebou nespokojené, pořád je na sobě co vylepšovat...Nejste v tom sama, nebojte se...Zase budete kočka, uvidíte! ...Mějte se ale ráda i tak, jaká jste nyní...
opr.-dodržovat. (omlouvám se za zkomolené slovo)
Zdravím, ze své zkušenosti vím, že nejdůležitější je nedojídat po dětech. Je to někdy těžké, jídlo, které je drahé, vyhodit do koše, ale musíte si říct, že Vy nejste odpadkovoý koš, a tudíž zbytky vyhodit do koše odpadkového a ne do sebe...
Prioritou by pro Vás teď mělo být se naučit se mít ráda taková jaká jste, i s těmi kily navíc. Negativním vztahem k sobě se totiž hubnutí velmi rádo zablokuje.
Důležité je, jak už píše Kapka, odpočívat, a udělat si čas na sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.