Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je u mě možná operace očí?

Od: operaceoci odpovědí: 2 změna:

dobrý den, vím, že nejlepší odpověď mi podá můj ošetřující oční lékař, ale přesto bych se chtěl zeptat na váš názor:

- uvažuji o operaci zraku, mám už poměrně dost dioptrií na dálku(v současnosti 5 na obě oči). V dětské věku jsem podstoupil celkem 2 operace šilhavosti, proto se chci zeptat, jestli to má na operaci nějaký vliv a zda je i přes to operace možná

děkuju všem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Buď v klidu, já měl na oko 9 operací, takže nejspíš ano. Ale jak píšeš, to ti řekne jen očař.

lidus*
hodnocení

0x

Jak píše Láďa, jen očař může říci zda ano či ne. Jedna sestra operace před 15ti lety a vidí jak ostříž, druhá sestra měla 6 dioptrií a operace v r. 2010 bez problémů, já mám 2,5 a jelikož mám vrozenou vadu tak operace nelze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]