Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli nějaká banka nebo instituce půjčuje peníze.Pracuju a beru měsičně kolem 15 tisíc ale mám to na černo takže nemůžu dodat doklad o zaměstanosti a ani výplatní pásky.Takže se chci zeptata jestli tao instituce existuje.Potřeboval bych 50 000 kč.Díky předem
PROČ?! - "Chtěl bych se zeptat jestli nějaká banka nebo instituce půjčuje peníze."
Tuhle větu v otázce snad raději přeskočím ...
K té další části se pokusím vyjádřit takto :
Pokud pracujete na černo a nemáte čím prokázat Váš přijem ( potvrzení od zaměstnavatele ), tak Vám žádná solidní banka či
instituce nepůjčí ani korunu.
PROČ bylo moje konstatování k Vaší větě v dotazu - to je ta v uvozovkách ...
NApište mi prosím pane " na černo " jak by jste odpověděl na tuto otázku, kterou jste položil ve Vašem dotazu :
Vaše napsaná věta ve VAŠEM DOTAZU! : Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli nějaká banka nebo instituce půjčuje peníze.
doplněno 05.04.13 16:18:Nechtěl jsem to rozvádět, ale když už jste to načal, tak jsem chtěl vlastně napsat :
PROČ MUSÍ TADY NĚKDO POKLÁDAT TAK STUPIDNÍ OTÁZKY?!
Vám je 20 jo?
Tak dík za Vaše telefonní číslo a ICQ ...
Jestli mohu poradit, tak s tím zveřejnováním e-mailu bych byl opatrnější - nejste sám kdo má profil na seznamu
Mirda - 69 : Dobrá ... mě k ničemu nebude - já vám určitě ty prachy nechci půjčit ...
Ale vzhledem k Vašemu věku si dovolím ještě jednu radu : raději si žádnou půjčku neberte a když už opravdu tak nutně peníze potřebujete - co takhle zkusit zeptat se rodičů, příbuzných?! Nerad bych Vám tady radil nějaké lichvářské firmy jako někteří tady, protože Vás nechci poslat do "pekla". Snad mi pochopíte ... třeba později.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.