Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka bez doložení příjmu

Od: miroslavvv odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli nějaká banka nebo instituce půjčuje peníze.Pracuju a beru měsičně kolem 15 tisíc ale mám to na černo takže nemůžu dodat doklad o zaměstanosti a ani výplatní pásky.Takže se chci zeptata jestli tao instituce existuje.Potřeboval bych 50 000 kč.Díky předem

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

už jsem to tady několik krát psal, víte jaká je nejlepší půjčka? ta kterou si nevezmete*frajer*

artik*
hodnocení

0x

jasně , že takový podvodníci jsou , ale jak se jednou trochu opozdíte tak vám seberou i nos . A určitě nebudete platit takové % jako v bance

miroslavvv
hodnocení

Díky.Ale celkem ty procenta neřeším potřebuji ty peníze co nejdříve ale jasně za lichvářem se opravdu nikomu nechce.

mike32*
hodnocení

0x

PROČ?! - "Chtěl bych se zeptat jestli nějaká banka nebo instituce půjčuje peníze."

Tuhle větu v otázce snad raději přeskočím ...

K té další části se pokusím vyjádřit takto :

Pokud pracujete na černo a nemáte čím prokázat Váš přijem ( potvrzení od zaměstnavatele ), tak Vám žádná solidní banka či

instituce nepůjčí ani korunu.

miroslavvv
hodnocení

Pokud jste tak chytrý tak si mojí otázku přečtete znova a žádné proč tam nenajdete.

mike32*

PROČ bylo moje konstatování k Vaší větě v dotazu - to je ta v uvozovkách ... :)

NApište mi prosím pane " na černo " jak by jste odpověděl na tuto otázku, kterou jste položil ve Vašem dotazu :

Vaše napsaná věta ve VAŠEM DOTAZU! : Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli nějaká banka nebo instituce půjčuje peníze.

doplněno 05.04.13 16:18:

Nechtěl jsem to rozvádět, ale když už jste to načal, tak jsem chtěl vlastně napsat :

PROČ MUSÍ TADY NĚKDO POKLÁDAT TAK STUPIDNÍ OTÁZKY?! :)

miroslavvv
hodnocení

Proč když jsou tak stupidní tak na ně odpovídáte?!Proč jiný dokážou normálně odpovědět?Dobře já se sem nepřišel hádat.Takže tuhle debatu s vámi ukončuji.

hodnocení

0x

Takovou velkou částku Vám bez doložení příjmu nikdo (seriozně) nepůjčí.

Bez doložení příjmu půjčuje, pokud vím, jen Provident, ale jen maximálně 10 000, a to za cenu, že si každý týden přijdou vybrat splátku osobně k Vám domů. A úroky činí téměř čtvrtinu půjčky.

hodnocení

0x

A co poskytnout nějakou zástavu?

buss
hodnocení

0x

Dejte kontakt a poptám se na možnosti.

miroslavvv
hodnocení

mirda-69@seznam.cz...díky

mike32*

Vám je 20 jo? :)

doplněno 05.04.13 16:35:

Tak dík za Vaše telefonní číslo a ICQ ...

Jestli mohu poradit, tak s tím zveřejnováním e-mailu bych byl opatrnější - nejste sám kdo má profil na seznamu :)

doplněno 05.04.13 16:43:

Mirda - 69 : Dobrá ... mě k ničemu nebude - já vám určitě ty prachy nechci půjčit ...

Ale vzhledem k Vašemu věku si dovolím ještě jednu radu : raději si žádnou půjčku neberte a když už opravdu tak nutně peníze potřebujete - co takhle zkusit zeptat se rodičů, příbuzných?! Nerad bych Vám tady radil nějaké lichvářské firmy jako někteří tady, protože Vás nechci poslat do "pekla". Snad mi pochopíte ... třeba později.

miroslavvv
05.04.13 16:32
hodnocení

Ano

miroslavvv
hodnocení

Nemusítě mi radit já tohle všechno vím..A vlastníkem tohoto čísla už dávno nejsem a icq už dávno nepoužívám ;)Takže vlastně ani nevim k čemu vám bude

miroslavvv
hodnocení

Díky za radu ale všechno už jsem vyzkoušel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]