Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den mám dotaz jak si mohu vidělat nějaké peníze ve 13 letech?
prosím Vás děti buďte rádi, že jste dětmi a nemusíte každý den vydělávat peníze a užijte si to , že zatím máte bezstarostný život, co bych za to dal, abych se vrátil do dětských let a měl dětské starosti, vydělávání peněz přenechte dospělým ještě si toho mraky užijete, težto dětství se už nikdy nevrátí
Kapesné od rodičů, bakšiš za drobné úsluhy (třeba za vyvenčení psa sousedce). Legálně prakticky nijak - jediné co mě ještě napadá je model(ka) - focení dětského oblečení na reklamní letáky nebo dětský herec, ale šance dostat se k tomu je prakticky minimální. Zatím můžeš pracovat na své budoucnosti tím, že místo vidělávání se budeš učit. Kromě češtiny hlavně angličtinu - bez ní budeš nula.
Určitě bych se soustředil hlavně na školu, vím že to slyšíš na každým rohu ale je to opravdu důležité. Zkus sekání zahrady sousedům, nebo pokud je v okolí nějaká stavba tak se zeptat tam, dívat se kolem sebe a ptát se... Pokud jsi děvče tak uklízení, žehlení. Modeling radši ne, tam je to z 95% nebezpečný.
Moje neteř je (bývalá) modelka a v současnosti manažerka modelingové agentury. Opravdu to není nebezpečné (pokud máme na mysli zavedené seriózní agentury a ne nějaký ateliér ve sklepě cigánského ghetta).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.