Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na seznámení

Od: janette odpovědí: 6 změna:

Zdravím,mám takovou asi divnou situaci...

Minulý rok u nás na ZŠ byl žák který odešel na SŠ.Toho žáka jsem potkávala na chodbách,když se přemistoval do jiné třídy.V jeho třídě jsem měla nej kámošku a tak sem za ní chodila.Když skončil rok,on odešel na tu střední školu a já šla do devítky.

Když mi jednou skončilo vyučování,šla jsem jako obvykle na město.Stála jsem a čekala jsem v průchodu na autobus a měla jsem zapnutou muziku (metal) a najednou jsem toho onoho kluka viděla (ten kluk je taky metalista).Prošel okolo mě.Když odešel já byla jak očarovaná.Příští týden se stalo to samé a já asi něco k tomu klukovi cítím (asi určitě).Je tu ale problém.My dva se vůbec neznáme.To bych ale chtěla změnit a zkusit na něj promluvit.Jenže já nevím,jak promluvit na uplně cizího kluka ke kterýmu něco cítím.Mám obavy z toho aby si o mě něco nepomyslel.

Ráda bych se obrátila na Vás,jak bych tedy měla promluvit s neznámým klukem do kterýho jsem se asi určitě zamilovala?

Prosím poradte.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nies
hodnocení

0x
Urcite ma nejake kamose se kteryma se dobre znas :)nebo aspon si parkrat popovidate. Zkus se s tema kamosema domluvit ze pujdete ven :) Zacnete se vic bavit a je to. Chod s nim nekdy ven i sama a provokuj ho :) Ja jsem takhle kluka dostala a jsem s nim uz 8 mesicu :) GOOD LUCK:)
janette
hodnocení

On má jen jednoho kámoše se kterým se bavím i já ale oni dva společně se mnou ven nepujdou.

nies
Zkusit to muzes :) Za zkouzku nic nedas ;) a risk je zisk :P Rekni tomu kamosovi ze v kine davaji novy film a ze nemas s kym jit a rekni at si klidne nekoho vezme ;) muze si vzit ho ;)
janette
hodnocení

Risk je ale i ztráta.No zkusit bych o mohla až budou v kině dávat něco pořádnýho.Jde ale o to aby na to měli.

janette
hodnocení

Poradte ještě někdo prosím.

cissa*
hodnocení

0x

Pryč se stydlivostí! Pokud kámoš není žádný ořezávátko, řekni mu o tom! Něco už by moh navrhnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]