Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedosáhnu orgasmu, je to kondomem?

Od: joshuanek odpovědí: 3 změna:

Před nedávným časem jsem mel sex s holkou..venku byla zima..jako to že mi stál málo bylo zimou a neudelal jsem se ani s ní.

Ale ted mam stálou partnerku je mi 16 meel jsem sní sex dwakrát sem to skusily..A ani jednou sem se nemohl udelat erekce byla plná .mel jsem kondom.ale proste když jsem do ni vnikal jako bych nic necitil skoro jen ty první okamžiky vnikání potom ne a pomalu se erekce snižovala..jako enspadla ale nebylo to ono nž sem ho tam dal.a proste Newim jestly to je kondomem.Nebo že sem byl nervozní..ale už po druhé (myslim jak sem se miloval před tim venku) tag jsem skoro nic necejtil..jako by me to nevzrušovalo vubec pořádne jen takový jako skoro nic..mužete poradit čim to je? proste se mi nejde udelat..bude to dobré? nebo jde o zvyk? o nervozitu?dekuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na to je klasická odpověď... Učit se, učit se a učit se... ( Lenin to okopíroval od přírody)

Vzpomeň si, jak jsi se učil postavit, potom chodit, psát, jezdit na kole, bruslit...

Spočítej si, kolikrát jsi "to" už skusil...to není tvoje vina, ani její, jenom to prostě ještě neumíš... buď klidný, neumí to plno lidí, i o dost starších, a s větším počtem "pokusů" .

Pocity jsou v hlavě, i když jsi v ... Hodně záleží na pohodě, a když nejsou zrovna nejlepší podmínky na milování, tak to většinou není to pravé ořechové. Mnoho z nás ti řekne, že ani po delší praxi to není vždy 100%. Buď klidnej, určitě se to zlepší, jen pokračuj, uč se. Vezmi si nějakou odbornější literatůru, zkoušej, to objevování je krásné.

michalll*
hodnocení

2x

Určitou roli může hrát nervozita..Takže se více soustřed na sex samotný a hlavně užívej si ho...Dívej se u toho na partnerku na její místa, které se Ti líbí nejvíc...

Za další to může být špatně nasazený kondom..Ten by měl být nasazený na staženou předkožku na holý žalud, pokud si ho dal normálně, je to dost možné že je to tím...

Za další tvoje holka může být dost vlhá (víc než obvykle) a taky roztažená (tím nemám na mysli od chlapů ale od přírody) a tak zkuste aby při sexu dala nohy k sobě a dej si je třeba na rameno, nebo je drž bokem...

Další rada by směřovala ke změne poloze...Zkuste najít takovou, která Tě bude vzrušovat více a hlavně dráždit to Tvoje "správné" místo...

Hodně štěstí...

pareznik
hodnocení

0x

Zkus se pořádně zamilovat, procítit soulož, souznění s partnerkou, splynutí vás obou...nebo jde ti snad jen o orgasmus? Žádná holka se ti nebude smát, pokud spolu vyloženě "nešukáte". Zkuste si popovídat o věcech, které vám nejdou, se kterýma nejste při sexu spokojený, vyzkoušejte jiné polohy, je jich spousta, třeba ti nějaký bude vyhovovat víc...a hlavně jde o to co cítíš s kondomem i bez, nemusíš dosáhnout orgasmu, aby jste byli oba dva spokojení. Jestli chceš orgasmus, vyhoň si ho (tzv. fast fist) :))*smich* Zkus se nechat vzrušit od partnerky nejen sexem, hm?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]