Pěkný zimní dubenový večer všem. Mám úplně směšnej problém a jen chci znát váš názor. Nejsem sexuálně aktivní masturbaci jsem si zakázal a v případě sexuálního napětí spoléhám na noční poluci. Zjistil jsem že to je nejklidnější možnost přežití bez sexu... Poslední dobou asi 4 měsíce se žádná poluce nedostavila a už jsem cítil, že jsem hodně "plný" a začínal jsem být už i protivný, protože to občas dost pálilo . V pondělí jsem začal jíst modrý pangamin s inulinem a od té doby jsem měl poluci 2x, myslíte že to spolu může souviset? Asi vám připadám divnej, ale to tak někdy bývá děkuji za názor
pangaminem protivnou náladu nezaženeš bud začneš používat ruce nebo si najdeš parterku volba je na tobě
vlasatec*
Když používám ruce tak jsem daleko protivnejsi, nevím proč ale mám to tak. Mě jen zajímala ta možná souvislost s pangaminem. doplněno 04.04.13 20:33: *možná souvislost poluce s pangaminem.
stirecek*
Ale ruce nemusíš používat svoje kamarádek je všude dost.
vlasatec*
Jasně jenže jakmile se ta ruka jednou použije tak bych pak tu kamarádku potřeboval vcelku často a dokud není tak často tak radši nic. Ne teď vážně to není můj styl, já si počkám až budu moct být pořád jen s tou jednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.