Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 14 let už od malička mě strašne baví lézt po výškách , strašně mě láká na vše lézt , má rád výšky ten pocit , existuje nějaké zaměstnání kde se pracuje ve výškách.
Natěračské, stavební, montážní a jiné práce za pomoci horolezecké techniky (lana, smyce atd.) tam, kde by použití klasických technologií nebylo technicky možné nebo příliš časově a finančně náročné.
Práce provádíme také za pomoci různých druhů lešení nebo vysokých žebříků, zejména tam kde je použití technicky možné a zjednodušuje to a urychluje práci
V některých případech se cena za práci počítá hodinovou sazbou, která se pohybuje od 270 Kč/hod za jednoho pracovníka na laně.
to se ti nedivím... třeba ted provádíme demolici ve vyskach, a je to luxus ... a je to zabava, a adrenalin v jednom.a zaroven i slušně placene. jestli te to tam tahne nevahej. dobrých vyškařu co se neboji není moc. udělaj si vyškařsky prukaz a směle do toho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.