Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekdo se mi sveril, ze se chce zabít

Od: anonym* odpovědí: 9 změna:

Co mam delat?

Je to jeste dite, bylo doma zneuzivano.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Celou věc řešit přes Policii ČR.

albatros498022*

Nebo zkuste Bílý kruh bezpečí

iz*
hodnocení

2x

Anonyme, děláte si z nás legraci? Proč nereagujete na rady výše?

Co jste zatím pro bezpečí dítěte udělal? Kde je to dítě nyní?

Je-li v prostředí, jež je nějak ohrožuje, nebo chce-li spáchat sebevraždu, měl jste/máte okamžitě volat 158.

Je-li dítě momentálně v bezpečí (nic mu nehrozí, nechalo se uklidnit, spí, ...), stačí zítra ráno kontaktovat OSPOD a dohodnout se s ním na dalším postupu.

Ivzes, já se vůbec nedivím, že už anonym nereagoval. Měla jsem ten pocit, už když jsem odpovídala. Nezakládalo se to na pravdě. Nějaký chudák se nudil a myslel si asi, že se mezi námi rozpoutá vášnivá debata. Na tohle se přece nikdo, kdo má všech pět pohromadě neptá na poradně a jednoduše reaguje.

Takže neměj strach o dítě. Neexistuje, je to ubohý pokus o "zajímavé" téma. Naštěstí se nás na ten jeho "špek" moc "nechytlo".

hodnocení

1x

Zavolejte na Linku bezpečí. Hned. Prosííím...*plac*

hodnocení

0x

No to bych se neptala zde, ale šla na sociálku, nebo policii. Než to my tady vyřešíme, může už být pozdě.

doplněno 03.04.13 21:19:

Přece existuje nějaká linka "člověk v tísni", doporučuji se obrátit tam.

artik*
hodnocení

0x

a na co ještě čekáte?

syfrig*
hodnocení

0x

Ja se pridavam VOLEJTE HNED! Jak Vam tady radi -linka bezpeci-clovek v tisni atd...volejte tam,kde pomuzou*modla*

lidus*
hodnocení

0x

Vážený "anonyme" vy asi budete pěkné kvítko viz, vaše další otázky zde na poraďte, nevíte zda jste holka nebo kluk, kolik vlastně máte roků...Že vás to stále baví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]