Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vás, mám takovej problem. S přítelkyní se často ze srandy (pereme) v posteli. Lechtáme a tak. Stává se mi to i v praci. Když se o něco bouchnu nebo tak. Ale když mě přítelkyně omylem štípne třeba do ruky, tak se mi druhy den udělá modřina mám ji hrozně dlouho. Teď mám ruce plne modřin. Nechybí mi třeba nějaké vitamíny nebo tak něco? Díky MOC mějte se
Zvýšená tvorba modřin může mít příčinu buď v poruše srážlivosti - kdy je v těle nedostatek krevních destiček (nebo je poškozena jejich funkce) nebo srážlivých krevních faktorů (jedná se o látky bílkovinné povahy, takže jejich nedostatek může být i při nedostatečném přívodu bílkovin stravou, z onemocnění se vyznačuje nedostatkem srážlivých faktorů např. hemofílie). Další možností je zvýšená lomivost cévních kapilár- to se objevuje pokud v těle chybí vitamín C a biofl/...(např. rutin). Rutin je možno získat i ze stravy (pohanka, bílá dužina citrusových plodů, brokolice, rybíz, borůvky, šípky...). Nedostatek důležitých živin a vitamínů vedoucí k časté tvorbě modřin může souviset i s chronickou candid/.... Prospěšný může být Korolen a Ruticelit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.