Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhled do matriční knihy

Od: allabout* odpovědí: 3 změna:

Chci nahlédnout do matriční knihy.. Musím být na matrice předem objednán,nebo se mohu dostavit kdykoliv během úředních hodin. Jak je to s žádostí o nahlédnutí-ta se vyplňuje přímo na místě? A ještě jednu věc bych chtěl uvést na pravou míru-do jaké přímé linie mám právo nahlédnout-mohu až do praprarodičů? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívejte se do odkazu, najdete tam info co je třeba proto udělat:

prerov.eu/...

lidus*
hodnocení

0x

Dělala jsem rodokmen, na matrice se telefonicky objednala ač má být matrikář stále přítomen-nebyl a za každý výpis jsem zaplatila 50kč. "kapka" dala odkaz jak to má být ale u nás to bylo jak píši. Rovněž na farním úřadu jsem se objednala a řekla oč mám zájem, zde to trvalo cca měsíc než si udělali čas, nic mi neofotili ale mohla jsem si opsat, zadarmo a za přítomnosti pana faráře.

buss
hodnocení

0x

No a co si zjistit, zda je už matrika zdigitalizovaná a volně přístupná?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]