Nejste přihlášen/a.
Chci nahlédnout do matriční knihy.. Musím být na matrice předem objednán,nebo se mohu dostavit kdykoliv během úředních hodin. Jak je to s žádostí o nahlédnutí-ta se vyplňuje přímo na místě? A ještě jednu věc bych chtěl uvést na pravou míru-do jaké přímé linie mám právo nahlédnout-mohu až do praprarodičů? Děkuji.
Dělala jsem rodokmen, na matrice se telefonicky objednala ač má být matrikář stále přítomen-nebyl a za každý výpis jsem zaplatila 50kč. "kapka" dala odkaz jak to má být ale u nás to bylo jak píši. Rovněž na farním úřadu jsem se objednala a řekla oč mám zájem, zde to trvalo cca měsíc než si udělali čas, nic mi neofotili ale mohla jsem si opsat, zadarmo a za přítomnosti pana faráře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.