Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se omluvit tchýni

Od: chaokim odpovědí: 16 změna:

Ahoj, před pár dny jsem byla na večírku u přítele doma, jeho rodiče se měli vrátit domů až pozdě v noci, tak jsme toho využili. Bohužel jsem se ten večer opila a s přítelkyní přítelova bratra jsme si povídali. Moc si to nepamatuji, ale nejspíš to nebylo moc lichotivé pro přítelovu mamku, která nás slyšela. Strašně mě to mrzí (že jsem něco takového vůbec řekla), mám ji ráda, ale nevím, jak se jí omluvit, aby bylo zřejmé, že to myslím vážně a hlavně abych to ještě nezhoršila. Před tím jsme spolu vycházeli velice dobře. Poraďte prosím.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

3x

ve víně je pravda , škoda jen že při opilosti , říká člověk pravdu . Řekla jsi co si opravdu myslíš a nemáš odvahu to říkat střízlivá . Jestli je jeho matka jako já , tak žádnou omluvu nepřijme , je to tvůj pohled na ní a měníš ho jen jak se ti hodí .

chaokim
hodnocení

asi máte pravdu :( . Omluvit, se ale stejně půjdu, je to asi to jediné co můžu teď udělat.

artik*

omluvit se za svůj názor? Tak buď si za tím stojíš nebo jsi posera a budeš se dál přetvařovat

michaltopic*

pravda je právě většinou až na dně *frajer*

uska*
hodnocení

2x

Jednoduše, kupte kytku a osobně se omluvte. Ještě víc jí naštvete pokud pošlete SMSku. Držím palečky, stávají se i horší věci, tak do toho, ale omluvu neodkládat .

ladinpraha*
hodnocení

0x

To, že ji máš ráda, nic nevypovídá o vašem vzájemném vztahu. Taky se nezmiňuješ o tom, jaké má to pomlouvání následky. Pokud je vaše náklonnost vzájemná, tak k omluvě nepotřebuješ vůbec nic. Stačí jenom přijít a a o celé věci si popovídat.

michaltopic*
hodnocení

0x

Asi by to chtělo vědět, co jste řekla. Ale já vždy tvrdím, že člověk by měl i v opilosti říkat "svou pravdu" a pak si za ní stát. Jinak je to zbabělec. Jestli je rozumná, tak to hodí za hlavu. Jestli vám to dá "sežrat" tak by to beztak byla špatná tchýně... takže raději vyklidit pole, když se to panince líbit nebude. Mílit se je lidské, odpouštět božské *modla*

chaokim
hodnocení

Vyklidit pole, jako úplně? Jsme s přítelem skoro 5 let, to se kvůli tomu máme rozejít? To snad ne, ale přiznám se, že mě to také napadlo, jestli to ustojíme. Řekla jsem něco o špinavých skleničkách a že jsou kluci bordeláři a ona to po nich uklízí jako služka. Nic víc si nepamatuji. Ale ráno se už se mnou nebavila...

michaltopic*

Aha ... A není to o tom, že ona sama cítí, že tam "dělá služku", ale nikdy to nějak neřešila a neřekla na plno a teď jste to tam vy rozmazala a ona ani pořádně neví, jak s tím co s tím a tak je teď hlavně uražená? To by mohla vyřešit ta kytka a nebo s ní posedět u vínka, pozvat jí...

chaokim
hodnocení

určitě se za ní budu muset zastavit, doufám, že se to nějak vyřeší, abysme spolu vycházely...

Já bych z toho zase takovou tragedii nedělala. Že jste se opila, to se může stát každému a že pak člověk říká a dělá věci, které nemá pod kontrolou a druhý den si je nepamatuje, se stát také může. Jste také jen člověk. Kupte kytku, a třeba bombonieru a prostě se jděte omluvit. Jako slušný člověk, který něco pokazil, uznává to, mrzí ho to a chce to napravit. Myslím si, že když řeknete, že Vás mrzí, jestli jste v alkoholovém opojení řekla něco nevhodného a něčím jste se jí dotkla, nebylo to úmyslné, mohla by to pochopit. Aby se pokusila Vám to odpustit, že se stydíte za své nevhodné chování a byla byste ráda, kdyby se proto na Vás dokázala nezlobit. Že si jí vážíte a chcete, aby to věděla...atd...Posypte si hlavu popelem upřímně a jestli je to rozumná paní, nebude z toho vyvozovat žádné razantní důsledky. Omluva ale na místě, to nepochybně...Držím palce a nebojte se, věřím, že se to vše zase urovná!

michaltopic*

Jsme jen lidi, tohle se stává. Přeji dobré pořízení :)

P.S. pokud to dopadne dobře, tak věřte, že to bude nakonec i dobré pro vás dvě, budete ještě větší kamarádky ...

asd*

Určitě za ní zajít a omluvit se za nevhodný způsob jak jste se o ní bavili, a popovídat si o tom protože něco pravdy na tom je. Pokud za něco stojí tak uzná že tu služku vlastně dělá i když z lásky.

artik*

spíš je o to , že jí pomlouvala , že má doma bordel ( špinavé skleničky )

uska*

Propánajána, komu se doma nestane, že vytáhne ze skříňky ne příliš vypucovanou, naleštěnou skleničku? Asi jsem šmudla, ale mě se to semotamo stane. Byť vaší tchýní, tak vám odpovím, že víte kde je čistá utěrka a tak si skleničku můžete přeleštit sama. Pokud má doma chlapy nepořádníky, tak na leštění skleniček moc času nezbývá. Vždyť jde o houby .. nejde o život.

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím:)

píšete - s přítelkyní přítelova bratra jsme si povídali. ..

A pak už s Váma jeho maminka nemluvila,navíc si moc nepamatujete pouze okrajově o čem jste mkuvila.

Z výše uvedených skutečností Vám radím s maminkou si promluvit a to protože se to může časem skreslovat a svoje může udělat pravě

i to co si bude vykládat přítelkyně přítelova bratra a maminkou časem o vašem nočním pokecu a proto to co nejdřívě udělejte ať to máte

vyřešeno.

Tak bych to řešila já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]