Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi kolega, ale je na holky

Od: tomaslevinsky odpovědí: 15 změna:

Dobrý den ... nevím jak to říct ale mám velký problém ...

Jsem na chlapy a pracuji v práci kde jich je hodně, pracuju v týmu kde je i jeden kulturista a hrozně se mi líbí ale nevím jak mu to říct.On je ale na ženský ale já prostě nemohu, hrozně ho chci...jsem z něj úplně hotovej a nevím co mám dělat.Mám divoké sny jaks ním spím v postely a jak mu dělám dobře ... má někdo pro tohle nějakou radu? Jak m uto má mříct aby to nevzal špatně?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Zdravím. Neříkejte mu nic. On svojí sexuální orientaci k vůli Vám nezmění a pokud víte, že je na ženské, špatně by si to vzal zcela určitě. Mohl byste se stát terčem posměchu. Vy ho hrozně chcete, ale ne vždy může mít člověk toho, koho by chtěl. Vaše divoké sny a představy si nechte pro sebe, ty nikomu neubližují. Nahlas o tom s ním ale nemluvte, abyste si nenaběhl a nebylo Vám pak ještě hůř. Musíte se smířit a občas i poprat s tím, že ne každý je naladěn na stejnou sexuální orientaci, jako Vy. A navíc je stále dost lidí, kteří nemají pochopení pro lidi, které přitahuje stejné pohlaví. Váš kulturista by nemusel být zrovna nadšený z toho, že o něj jeví zájem muž, nemusí mu to být příjemné a může Vám to dát najevo způsobem, který by Vás mohl ještě dlouho třeba mrzet a hodně ponížit...Jen můj názor.

ladaadal*
hodnocení

4x

Ono je jedno jestli holka nebo kluk, říká se - co je v domě, není pro mě. Na pracoviště vztahy nepatří, v případě rozchodu nebo hádek to má špatný vliv na pracovní výsledky.

hodnocení

4x

jestli víš jistě, že je na holky, tak mu o svých představách ani říkat nemusíš... jedině pokud chceš vnést nervozitu a opovržení do své party a slyšet rázné odmítnutí. Je to zbytečné. Hledej jinde.

vlasatec*
hodnocení

2x
Kdybych byl v jeho kůži a ty jsi mi řekl o svých představách tak bych dál výpověď...

martinaa*
hodnocení

2x

Představ si, jak by ti bylo, kdyby ti homosexuální kolega v práci vyznal lásku nebo chtíč... a ty jsi přitom byl na holky. Nejen, že to dovede hodně zahýbat s kolegiálními a celkovými pracovními vztahy, ale chlapi toto velmi těžko snášejí. Nedivila bych se, kdyby s tebou poté odmítal pracovat. Tudíž neříkej nic. Když je on na holky, čemu tím pmůžeš, co tím získáš?

Vůbec nic, a ještě možná ztratíš.

uztobude12*
hodnocení

0x
Kdybych já byl v jeho kůži a tys mi to řekl, tak bych ti asi rozbil hubu... Neumím to zdůvodnit proč, prostě tak...

saman47*
hodnocení

0x

Kdybych já byl v jeho kůži a ty jsi mi řekl o svých představách, zamyslel bych se nad sebou a přehodnotil své oblékání, chování a celkové vystupování. A důkladně bych přemýšlel nad tím, kde jsem udělal chybu.

hodnocení

0x

Zůstaňte u platonické lásky, přece Vám musí být jasné, že ho "nepředěláte". I platonická láska a snění o svém idolu může být krásné... Skoro každý má v průběhu života někoho, do koho se zamiluje, ale prostě se nehodí se mu to říci - já bych se také zesměšnila, kdybych řekla Belmondovi, že ho miluju..;)... a tak zůstávám jen u snů a erotických představ...*hi*