Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cviky pro zvětšení penisu

Od: martinko* odpovědí: 14 změna:

Ahoj,

rád bych se zeptal, jestli má někdo z Vás zkušenosti s cviky pro zvětšení penisu,napr. jelqing nebo kegelovy cviky. Našel jsem tento článek ( xman.idnes.cz/... kde se píše:

Podle experimentu z roku 2001, jehož závěry byly zveřejněny v International Journal of Impotence Research, lze pravidelným cvičením určitého výsledku údajně dosáhnout. Účastníci výzkumu, kteří cviky praktikovali po dobu čtyř měsíců, dosáhli prodloužení v průměru o 1,8 cm. Kritici však experimentu vyčítají příliš malý počet respondentů, který brání validním závěrům.

Proto by mě zajímalo, jestli dokázou cviky pomoct. Napr. jelqing nebo kegelovy cviky - více zde: zvetsenipenisu.co/... a zvetsenipenisu.co/.../.

Tak co, zkoušel to tu někdo?

Díky :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Většině z nás mužů stačí na zvětšení myšlenka, při nejhorším pohlazení *smich*

martinaa*
hodnocení

3x

"Slibují prodloužení penisu o čtyři až osm centimetrů, zvětšení jeho obvodu o dva až čtyři" *smich**haha**haha*

Není možná, že tomu ještě někdo naletí... kdyby tomu tak bylo, stejně jako kdyby fungovaly krémy a pilulky na zvětšení prsou, mají všechny ženské pořádné "dudy" a pánové pořádné macky.

A mají je snad? Nemají. A že to mraky chapů zkouší už léta letoucí.

Takže to co? Nefunguje.

hodnocení

2x

Ahoj,

za prvé - ty odkazy, které jsi poskytl, mi nefungují, takže nevím, co máš na mysli.

Za druhé - je to tahání peněz z lidí. Podobný princip je s prášky na hubnutí, které deklarují, že nemusíš nic dělat, a přesto zhubneš. Není to pravda. Navíc ten výzkum, na který poukazuješ, je poměrně starý - rok 2001, to už je 12 let, chtělo by to něco aktuálnějšího. Navíc to údajné zvětšení ani ne o dva centimetry je docela podle mě zanedbatelné.

Lidi chtějí odjakživa něco, co nemají a co třeba mají druzí. Hodně holek/žen chce mít velká prsa a hodně se kvůli tomu trápí. Obávají se, že se s malými prsy nebudou klukovi/muži líbit. Ale je to přesně naopak. Nedávno jsem četl na internetu aktuální anketu mezi mladými kluky(ve věku cca 15-25 let), odpovědi byly skutečné(ankety se účastnil také můj známý) a otázka zněla, jestli by kluci chodili či se jim líbí silikonová prsa. Výsledek ostatně nikoho asi nepřekvapil, víceméně všichni respondenti se shodli na tom, že velká prsa se klukům/mužům líbí a rádi se na ně podívají a taková bytost nemá o nápadníky nouzi, ale chodit by s takovou nechtěl skoro nikdo. Prostě když jsou muži starší, jsou pro ně daleko důležitější jiné věci.

To samé platí o mužském penisu. Hodně mužů trpí mindráky z toho, že "ho" mají příliš malého a že nedokáží svou holku uspokojit. Do jisté míry je to způsobeno tím, že penis symbolizuje jakousi mužskou sílu a tak na něm kluci a pávové hodně lpí. Ale pravda je opět velmi opačná. Jisté je, že existuje malé procento žen, které upřednostňují partnery s větším penisem; ale naprostá většina ne. Hodně holek/žen si milování s mužem/klukem nadprůměrně vybaveným někdy zkusí a opět takový jedinec nebude mít o opačné pohlaví nouzi. Ale ve vztahu jsou pro ženy a holky mnohem důležitější věci a jsou nakonec rády, že jejich partner že vyvinut průměrně a nijak nevybočuje. Ženy to většinou s velkým penisem dost bolí(je pravda, že pochva se časem třeba podvolí, ale i tak to není ono) a muž se musí také omezovat, dbát, aby partnerce neublížil a rozhodně nemůže "nadoraz". Průzkumy shodně ukazují, že velikost partnera přirození většina žen neřeší. I s menším penisem lze zažít pěkné milování.

Pokud máte opravdu malý penis(cca 4-8 cm v plné erekci), tak Vaše obavy chápu, ale penis kolem 10 cm v erekci je v pohodě dostačující.

Jedná se o obecně známé věci, ale u vašeho dotazu jsem si neodpustil je znovu připomenout, třeba pak budete celou záležitost brát jinak.

hodnocení

1x

podle je to jen tahání prachů z lidí, co ti Pán Buh nenadělit to cvikama nedoženeš*smich*

hodnocení

0x

Zdravím. Kdyby ty cviky fungovaly, pak by žádný muž neměl potřebu již řešit otázku zvětšení své "mužské chlouby". A stále se najdou lidé, kteří věří v zázraky. A jsou ochotni za to zaplatit nemalé peníze. Na zvětšení "mužské chlouby" spolehlivě funguje jen lupa. A nevyjde tak draho. :D...Příroda to holt zařídila každému jinak...

2121
hodnocení

0x

Možná by stačilo denně na půl hodiny na něj pověsit 5Kg závaží. Kulturistum se také při zvedání závaží zvětšují svaly.

hodnocení

0x

nejlepší je když ti s ním cvičí 2krát deně mladá pohledná přítelkyně a ještě lip každej tejden jiná *smich*

nejvetsiptak
hodnocení

0x

Ověřený cvik je strčit do úlu a zabouchat ;)

nu*
hodnocení

0x

kdybys nečetl takové hlouposti ale přečetl si alespoň jednou kámasútru, měl bys ve všem jasno...tam / ve starověké Indii/ se používal speciální lektvar, kterým se penis potíral...

nepamatuji si přesné složení, ale jendou z ingrediencí byl plod podobný plodu šípku, také v sobě obsahuje jakési chloupky - štětiny, které se rozmíchají s medem atd pak se penis natírá tímto "krémem"...

Účinkuje to stoprocentně, protože penis nateče a zvětší se cca o 10-15-20 procent...budeš ho mít jako větev...a ten otok při správném složení lektvaru vydrží i dva dny...

Dva dny budeš schopen divoce souložit...

a pak se z toho budeš 14 dní léčit neb budeš vypuštěnej jako bazén *smich*

nejvetsiptak

Jo, šípek :-D To si pamatuju ze školy, jak jsme si na podzim vzájemně rozmazávali šípkový semínka za krk. Penis to teda zvětší zaručeně, divoce bude ale nevim nevim jestli souložit :-D

buss
hodnocení

0x

Polož si otázku: Je penis sval? Pokud si odpovíš ano, tak ho zatěžuj, cvič, zavěs nějaké kilo a zvedej... Jinak operace.

satzol
hodnocení

0x

Hoj,

provádím jelqing max 5x týdně 10 -15min.

Začal jsem 15.2.2013, k dnešnímu datu mám nárůst 8mm. Měřil jsem snad 1000x.

Nepoužívám žádné tabletky ani extendry.

Tímto jsem nepřímo odpověděl na tvoji otázku.

Čerpal jsem hlavně: thundersplace.org/...

ladaadal*

Tyjo, to bys měl někde zveřejnit, třeba se dostaneš do Guinesovi knihy, nebo tě navrhnou na Nobelovku jako prvního chlapa, který si ho cvičením zvětšil. Když budeš pokračovat, do roka jsi na 30 centimetrech. Pak už se tomu říká hadice.*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]