Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jelikož situace s hledáním práci je těžka tak mě napadlo že by jsem začal podnikát. Jelikož jsem mladý tak vůbec nevím v čem a jak podnikat
Věk (mládí) na překážku podnikání není, chybějící podnikatzelský záměr ano.
Zvažte dobře své znalosti, schopnosti a dovednosti. Nejdete-li mezi nimi neco, po čem by mohla být/vzniknout poptávka, nebo umíte-li něco lépe, než ostatní, můžete to nabídnout jiným (můžete v tomto oboru začít podnikat).
Před začátkem podnikání doporučuji se seznámit s nezbytnou legislativou, v tom Vám může pomoci web JakPodnikat.cz, na němž získáte informace ohledně legislativy, postupu (kde/kam se zaregistrovat, co vše budete muset odvádět, ...)
Pak teprve bych si šla pro živnostenské oprávnění.
doplněno 02.04.13 21:31:Oprava: ... podnikatelský ...
Hodně lidí dnes hledá "kartářku", Když se kouknete do televize, tak myslím, že jim klidně můžete konkurovat. Hlavně říkejte, to, co chtějí lidé slyšet. Jen na to musíte mít žaludek. Jinak, ostatní Vám již poradili, neopomeňte legislativu. - pt
Zdravím,
bud´ se stát politikem, nebo celebritou, nebo si najít dobrou partii
Ještě je dobré být developerem, či lobbistou.
doplněno 04.04.13 14:58:Tak to dneska frčí a být otrlý a nebrat ohledy na nic a na nikoho, ale tvářit se, že tomu tak nění...
Jsem si uvědomila, že toto není volná diskuse, takže omluva a k tématu pouze dodávám, že podle mého laického odhadu se v součastnosti opravdu nejlépe vyděláva takhle.
To je těžké dnes již není podnikání práce ale "životní styl" , to že jsi mladý není na škodu nevadí ovšem to že nevíš v čem chceš podnikat to vadí poměrně dost. Podnikej v tom co tě baví jinak neuspěješ = nevyděláš. Co máš třeba za školu nebo co ve vašem okolí není a hodně lidem to tam chybí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.