Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak být lepším kamarádem

Od: kamarad* odpovědí: 1 změna:

Ahoj všichni, chtěl bych vás poprosit o radu, mám takového kamaráda, který má někdy svojí hlavu, já bohužel také a docela dost :D, ale dřív jsem se k němu nechoval dobře, ale teď chci být jeho nejlepší kamarád, ale nevím jak na to :)

Poradí mi někdo prosím?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. Pokud si uvědomuješ, že jsi se nechoval ke kamarádovi dobře, tak se prostě omluv, řekni, že Tě to mrzí a navrhni příměří. I přesto, že máte oba svoji hlavu, dá se hledat vždycky kompromis. Navrhni, že se budete oba lépe ovládat, že by sis přál, aby vaše kamarádství klapalo bez dohadů a stali se z vás nejlepší kamarádi. Jestli o to má zájem tak, jako Ty, vysvětlíte si to a bude to v pohodě. Neurážet se a nepodrážet si nohy, být tolerantví a respektovat se na vzájem, je základ dobrého kamarádství.

doplněno 02.04.13 08:37:

opr. tolerantní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]