Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych poradit, zeptat se.. Nevím si rady. Nedávno, jsem s se kamarádkou ze třídy byla přeřazena do obchodu, na praxi. Máme tam vedoucího, o kterém jsem si ze začátku myslela, jakej to je debílek atd, ale není.. je uplně jinej, v pohodě, nepřetvařuje se, je prostě fajn.. Ale já jsem se do něj nějakym zpusobem zamilovala a nevím co stím, netuším jeslti by o to stál, sice spolu nějakým zpusobem flirtujem, tykáme si.. Ta spolužačka mi řikala, že to je uplně vidět, když tam přijdem tak jak se hned směje, pozdraví, ale fakt nevím co dál, je nezadanej, je mu 28 a mě je 18 ..
Ahoj. Pamatuj na to, že se říká - co je v domě, není pro mne. Tím se řiď, ať nenaděláš problémy sobě i jemu. Jednou Ti praxe skončí a pokud o Tebe bude stát, pak nic nebude bránit tomu, abyste spolu navázali vztah a nestali se tak terčem pomluv a klepů zlých jazyků. Chovej se k němu stejně příjemně, jako on k Tobě, ale dodržuj si patřičný odstup. Je to přece jen Tvůj nadřízený, tak ho také tak respektuj. Nedej na to, co Ti říká spolužačka, máš přece své oči a své pocity. Umíš si jistě udělat úsudek sama o tom, zda se chová i on zamilovaně, či je pouze slušný a příjemný. Vzájemné sympatie, pokud jsou, vydrží do skončení praxe a pak se uvidí.
AhojA copak prosím Tě chceš poradit?Píšeš,že Jsi se do něho "nějakým způsobem zamilovala",jakým,to mně není moc jasné..Za další,"nějakým způsobem spolu flirtujete",to mně také není jasné...Máš v tom evidentně nějaký guláš
Domnívám se,že pokud by měl o Tebe zájem,tak by již zcela jistě vynaložil patřičnou aktivitu,např.že by tě pozval dejme tomu na večeři,do kina,atpod.Udělal to?Nebuď příliš důvěřivá,a dej si pozor,aby mu nešlo pouze o sex...Jen můj názor.
Milé děvče, nechci Ti kazit náladu, ale takových děvčátek, jako jsi Ty mu asi přeběhne přes cestu víc. Víš kolik budoucích prodavaček k němu přijde za rok na praxi? Jedna hezká odejde, dvě hezké přijdou...
Navíc se mi zdá docela zvláštní, že by 28 letý muž neměl žádnou známost. Kdo ví.
A taky se říká: Co je v domě, není pro mě.
Nech to být, jenom při loučení, až vám skončí praxe, poděkuj mu, že se Ti u něho hezky dělalo a jestli byste se občas nemohli někde vidět. Moc netlač na pilu, nejhorší jsou ženské lovkyně, těch se chlapi bojí. Spíš buď taková méně výbojná. A uvidíš sama, zda se s Tebou i pak bude chtít setkat.
Jen malá ťafka: nikdy nedej na první dojem a nesuď unáhleně. Vidíš to - měla jsi ho za debílka a najednou...Jo, jo...Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.