Nejste přihlášen/a.
Od rána mě bolí hlava, oči - ty mám i skelné, bolí mě ruce, nohy, klouby. Je mi prostě docela mizerně, ale zas ne tolik, abych nezvládala dělat normální věci. Srdce mi bije jako o závod - 100 tepů za minutu ikdyž jen sedím a nic nedělám.
Myslela jsem, že mám teplotu, mám ale jen 36.8. Zima mi sice docela je, ale vnitřní horko necítím.
Může být toto stav před horečkou? Máte nějak vypozorováno, jak vám je, když ji potom třeba večer dostanete?
Ano,ano,přesně tyto stavy mívám,ovšem,ne jen před horečkou,ale i před virózou,chřipkou,angínou.Běžte do postele,horký čaj,med,citróny,zázvor-ten nastrouhat a přidat do čaje,dělá zázraky!A když nic z toho nezabere,běžte k lékaři,začalo nám jaro,a lidský organismus je po zimě velice oslaben!I sluníčka letos bylo zatím abnormálně málo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.