Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neznáte někdo nějaký přípravek pro intimní hygienu mužů. Slyšela jsem o přípravku INTIMUS, ale ten je celkem drahý...
To je mi celkem jasné, že nejen intimní hygiena by se měla provádět každý den. Jde mi spíš o to, že pro ženy existují přímo přípravky, které jsou určené vyloženě pro intimní hygienu. Našla jsem i pro muže (ten intimus), tak jestli existuje něco obdobného. Partner má problém s mykózou, tak jsem si myslela, že by bylo vhodnější používat nějaké speciální mýdlo, které ničí bakterie, udržuje ph než normální, které není doporučováno pro tento druhy hygieny.
Napadá mě jedině antibakteriální mýdlo PROTEX.Ale jestli antibakteriální mýdlo zabere na mykózu, to silně pochybuji. Musíte se oba léčit.
Jj přítel byl u lékaře a ten mu řekl že má mykózu, tak mu předepsal 2 městičky Clotrimazol, jednu pro něj a druhou pro mě. Přítel má na penisu jakoby puchýřky, z kterých občas teče krev, ale já jsem žádné pupínky ani jiné příznaky neschledala... Navíc v příbalovém letáku píšou, že se má postižené místo mazat ještě 4 týdny po zmizení příznaků, ale jak poznám, že už nemám příznaky, když jsem nepoznala ani že jsem nemocná? A nevíte, za jak dlouho začne působit ta mastička, přítel se maže 14dní a žádná výrazná změna nenastala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.