Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostala jsem svou periodu

Od: lovewomenka odpovědí: 6 změna:
dobry den,
zajimalo by me nestrany nazor na moje zdravi. Mam trosku problem s mocovym ustrojim, to vim. Doktor me chce poslat na par vysetreni jako rentgen ledvin a cystoskopii. Problem je ale jinde. Nedostala jsem svou periodu. Sice to je jen 4 dny zpozdeni, ale i tak jsem nervozni, za 10 let co je mam byly vzdy presne i pres antibiotika a stres. Po strance od gynekologa jsem v poradku a tehotna nejsem. Jaky mate na tohle nazor? Vim ze je tady vice ovlivnujicich faktoru, ale i tak by me to zajimalo. Zacinam mit strach. Predem diky za odpovedi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Z čeho máte strach, Z toho, že jste těhotná nebo z toho, že máte špatné ledviny? Proč vůbec jste nervozní? 4 dny, nic se neděje! To chce klid. :D Ale funkci ledvin, tu si pohlídejte.

martinaa*
hodnocení

0x

Periodu ovlivňuje plno věcí, jak už jste zmínila, třeba antibiotika a stres. Že před rokem tělo na stres nereagovalo ale neznamená, že nebude reagovat i dnes... a případný zánět v močových cestách nebo ledvinách by menses jistě také narušil. A tím, že jste ve stresu, je to ještě horší, samozřejmě.

Buďte klidná, zpoždění 4 dny nemusí vůbec nic znamenat:) Uvidíte po vyšetření.

hodnocení

0x

Problém nějakého orgánu to může být, ale nedá se poradit nic konkrétního bez více informací. Snad jen pokud máte problém s ledvinami, chce to jíst zdravě a vyvarovat se všech lilkovitých rostlin - papriky, rajčata, lilek a taky ostrých kořeněných jídel plných konzervantů. Tyto látky doslova blokují funkce ledvin a můžou způsobit vážné problémy celého močového ústrojí.

lovewomenka
hodnocení

tehotenstvi se nebojim. Spise naopak, ale tehotna nejsem. Bojim se co se deje s mym telem, citim jak me porad boli v zadech v mistech kde jsou ledviny, casto navstevuji toaletu a pali me v podbrisku, ale podle vysledku krve a moci jsem v poradku jak jsem se dneska dozvedela.
pb®

A víte přesně, kde jsou ledviny? Ony jsou totiž výš, než si lidé myslí. Z úst jedné praktické lékařky jsem slyšela, že si lidé myslí, že je bolí ledviny a drží se přitom za zadek. Kdy Vás viděl naposledy gynekolog? To co popisujete, může být i gynekologický problém. Moje známá se léčila čtvrt roku na bolest zad a nakonec se zjistilo, že bolest pocházela od cyst na vaječnících. Už byly tak velké, že tlačily kam neměly.

lovewomenka
hodnocení

Ano, vim kde jsou. Od malicka trpim na zanet mocoveho mechyre. Gynekolog me videl asi pred 14ti dny a rikal ze je vse v poradku a mam si za mesic zavolat na vysledky ze steru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]