Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím jestli se mohu léčit konopným výtažkem a řídit při tom auto. Budou moje testy na přítomnost návykových látek pozitivní? Děkuji za odpověď.
Jadrda
V příbalovém letáku konkrétního léku bude jistě upozornění, pokud by po jeho aplikaci byla schopnost k řízení snížena...
Já si myslím, že pokud se budete léčit konopným výtažkem, tak byste auto řídit neměl. Testy budou určitě pozitivní, a i budete mít určitě sníženou pozornost.
Podrobnosti by Vám měl říct lékař, který Vám vydá elektronický recept.
Protože jsem řidič z povolání v rámci EU, a hodlal jsem si léčit namoženou ruku konopím, vznášel jsem na svého lékaře, který se ptal i lékárníka stejný dotaz.
Bylo mi řečeno, že pokud nemám žádné povrchové zranění, kterým by se THC mohlo dostat do krve, mám být v klidu, a pro jistotu si v případě kontroly a případných problémů vzít i originální balení výrobku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.