Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex se starší ženou je lepší?

Od: monika1373* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

nedávno se mi zalíbil jeden muž. Posléze jsem se dozvěděla, že se na mě několikrát vyptával ale když jsem se rozhlodla, že teda, konečně jo, tak on nechtěl. Respekitve, vývoj byl asi takovýto: prvně tvrdil, sám o sobě, že je čů***, co se nemůže rozhodnout, poté začal říkat, že se bojí, že se zamiluje, pak tvrdil, že žádný vztah nechce a nakonec se svěřil, ne teda mě, ale svému dobrému příteli, že chce starší ženu. Důvod? Prý je se starší lepší sex.

Je mi 20 jemu 26 a prý by klidně bral i 40cátnici. Velmi mě to překvapilo a docela dostalo. Ještě víc mě dostal otec, který s ním souhlasil a sám říkal, že když byl mladší tak se starší to bylo lepší, pak jsem se ho tedy zeptala, proč jsi s mámou? Dyť je o dva roky mladší, a on: no, jsem se zamiloval...

Teď jsem z toho vcelku jelen, protože podle mě těžko může vědět jaká bych byla v posteli, když to ještě nezkusil.

Toto je tedy spíš otázka k pánům, jestli je to tedy opravdu tak, že starší je lepší?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Tak i když jsem nebyla tázána, tak si dovolím odpovědět. Sex se starší ženou je většinou lepší z toho důvodu, ža taková si už umí sex vychutnat. Ví, co na chlapa platí a co ne. Navíc dost chlapů řekne, že je s ní i větší sranda, nebere se tak vážně atd... Takže asi tak

mirex*
hodnocení

1x

Stará kniha se dobře čte...

lm®
hodnocení

0x

No fuj.To si sebe tak málo vážíte,že se takovýmto individuem vůbec zabýváte?*ee**bzum**zed*

koukolik
hodnocení

0x

Bože můj ... prostě vás nechce, ať už je důvod, který uvádí pravý, nebo zástupný. Neřešte to. Víte co běhá po světě chlapů?

jirbar*
hodnocení

0x

Je to blb. Musí si tu svoji "vychovat" (pokud tedy ona na to přistoupí) a pak si to teprv "vychutná"

koukolik

Ale no tak ... každý má jiné preference. Někdo rád vychovává, někdo se zase rád nechá překvapit a obohatit novou zkušeností. Byl bych opatrný s těmi odsudky

askmenow*
hodnocení

0x

Taky jsem sice žena, ale doplním jednu věc: Na to, jak se nám sex s někým líbí má velký vliv i přitažlivost a osobní preference. Takže i kdybyste byla teoreticky v posteli po technické stránce lepší ("odváděla kvalitnější práci"), než vaše starší "kolegyně", neznamená to přeci, že by se mu sex s vámi líbil více, protože je tam právě ještě to, že ho třeba na starších ženách něco přitahuje... Nebo má třeba jen představu, že sex s nimi je lepší a znáte to - psychika je mocná čarodějka.

dany38*
hodnocení

bože, četla ste, co je výše napsáno?

tady nejde o sex... to je jen další výmluva, prvně to bylo tak, pak zase tak, příště se vymluví na něco jiného...

tady jde o ten strach, co by, kdyby... zamiluju se, to může dopadnout špatně, už to tak jednou bylo, může to být i po druhé, né každej se z toho postaví na nohy a jde dál, někdo je hold trošku míň ,,odolnej" a tak se nezvedne... na co by riskoval, znova? to může se mu honit hlavou.

Špatná zkušenost, ta zavírá brány.

Někdo na to nemá to proživat znova...

moula*
hodnocení

0x

Čím je starší, tím je mile vděčnější!

ladaadal*
hodnocení

0x

Nojo, hlášky typu - na starém kole se nejlíp jede, ve starém kalendáři se nejlíp čte a podobně jsou známé, ale myslím, že zrovna na věku tolik nezáleží. Když jsem před vojnou chodil s holkou o dva roky starší, takse fůra lidí divila, my to nějak nevnímali a jeden kolega mi tehdy řekl krásnou větu: neboj, to je normální, čím budeš starší, tím se ti budou líbit mladší. A ono to opravdu fungovalo. Ve 30 jsem už začal mít strach, aby ze mě na stará kolena nebyl pedofil.*smich*. Naštěstí se tak nestalo, aspoň zatím.

Ale jeho prohlášení, že se starší je lepší sex mi přijde kapku mimo. Kolik starších a kolik mladších vyzkoušel, že si tohle dovolí tvrdit? Když mu holka nebude vyhovovat, tak bude šumafuk, jestli jí je 17 nebo 45 a to samé platí opačně. Možná, že starší je lepší v mládí. Jako zkušenější kluka mnohem víc naučí, ale ono zase vzájemné poznávání neznámého taky není špatné.

buss
hodnocení

0x

Někdo buchty, někdo řízek, co je na tom divného? Pak je tady jak to bylo v rodině. Ovšem ne každá starší je nutně zkušená, že ano. Ale třeba bude dohánět ...

monika1373*
hodnocení

tak ono se to zase otočilo, najednou, z ničeho nic, mě veze za kamarádkou pak dokonce pro mě i přijede aby mě odvezl domů povídáme si, pak mu řeknu, že může zastavit, že si pokecáme, no on sice zastavil ale pak si to asi rozmyslel vymluvil se že musí za kamarádem a jel :D přičemž začal být děsně nervní a ošíval se jak blázen... chudák asi už neví co chce

ronyx*

Mončo, myslím, že ví co chce. Jen neví, jak na to. Takže to raději hraje do autu. Blbá situace, když kluk chce holku, ona mu dá najevo (nebo přímo řekne), že může a on si myslí, že na ni nemá a nebo nechce, aby vypadal jak sexuální loudil. Nech tomu čas.

monika1373*
hodnocení

ví co chce? no nevim... jestli chce mě, tak to tak moc nevypadá, protože se chová jak blázen... nejspíš, někdy je to, jojojo a pak zase nenene a výmluvy a já nevím no, nechám tomu čas, stejně mi nic jiného nezbyde...ale výsledek... kéž bych ho znala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]