Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci se zeptat jestli má někdo Zkušenosti o zrušení vodafone. Chci pisemě třeba přes samoobsluhu nebo poštou? Né telefonicky když volám tak mě přepinaji sem tam pak ukecávaj že jsem tam už 10let a je to škoda atd. Závazky už nemám. A ročně platim 120 a proč když nevyužívám. Takže jestli už jste to někdo dělal prosím poradte krok za krokem. Hezký den
Pokud víte co chcete, resp. nechcete, musíte to přemlouvání zvládnout. Kamarádka takhle odešla od T-mobile, a také ji přemlouvali, ale řekla že nechce a bylo to. I když napíšete výpověď písemně, stejně musíte počítat s tím, že Vám budou několikrát telefonovat a přemlouvat Vás. Proto nejrychlejší a nejlepší cesta je telefonicky.
Píšete ale, že jejich služeb nevyužíváte, tzn. že máte asi jiné telefonní číslo, tak by to neměl být problém. Anebo nějakou dobu neberte cizí čísla.
Přemlouvat ji můžou, ale proces zrušení tarifu bude písemnou žádostí nastartovaný a oni ho musí provést. A já se obavám, že i když se na infolince dovolá ke kompetentnímu člověku, ten jí nakonec stejně řekne, že si má poslat písemnou žádost.
doporucuji si naopak nechat vodafone, a vse ostatni zrusit, ale je to vas boj, a rocne 120kc? to je nejaky supertarif ne, tim tuplem bych to nerusil
To je jen na udržení čisla. Nevolám a nepíši stoho čisla. Tak proč bych platila 120kč vlastně za nic. To si můžu strčit 120kč do pokladničky třeba dětem a né to dát vodafonu jen tak jako bych to hodila do knálu. Navíc 22 za složenku.
Jestli máte starý tarif "Odepiš", tak tu simkartu prodejte, třeba na aukru a telefonní číslo pak přepište (u Vodafonu) na nového majitele. Já takhle prodala svoji simku asi za 400 Kč.
Ano je to odepiš. Už jsem poslala doporučený dopis ale podle lidí co tu píšou tak prý budou stejně volat a otravovat abych nic nerušila. Tak to zkusím.Ten majitel by mě dal adresu a přepsala bych to v samoobsluze?
Z Vodafonu se stáhne tiskopis, vypíše se, podepíše a zašle se jim e-mailem (naskenovaný). Vy zkásnete peníze za simku a nový majitel bude mít ten paušál.
Pokud budou volat, řekněte jim, že to rušit nechcete, ale chcete to převést na nového majitele. Oni Vám i poradí, kde najít ten tiskopis. A myslím, že za to utržíte minimálně 300 Kč.
Krk za krokem? Před voláním na operátora se předem naštvat, přesně říct požadavek na zrušení, a pak se prostě nenechat ukecat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.