Nejste přihlášen/a.
Petře. Nejhorší je když sám člověk neví, co vlastně chce. Tak jak to mají vědět ti okolo? A jestli má už teď "depky", tak co se bude dít, až nastanou opravdické životní průsery? Víš, já mám dojem, že Tě Tvoje přítelkyně citově vydírá...A jestli na tuto hru přistoupíš, tak ji budete hrát po celou dobu vztahu.
doplněno 29.03.13 10:18: No, nebo na to hupsněte a třeba bude po depkách
utec... a razne ji vysvetli proc Osobne jsem postrach otcu mladych divek, ale v 16ti jsou vetsina jen deti s prsama, ktere si mysli, ze jsou dospele... jsou svetle vyjimky, ale ta vase na to nevypada... a podle toho, co ctu, budou od ni prchat vsichni i v budoucnu, pokud jeji chovani nevykoupi skvely sex (pak prchnou o trochu pozdeji)
utect bych poradil, i kdybyste nenapsal vic nez " Věčně nešťastná p/..." , takove uz zname
Mně to celé připadá,že si své neurózy vymýšlí ,abyste kolem ní tancoval.
Nezlobte se na mně,ale v 16 letech,pokud vyloženě za sebou nemá traumatizující dědství (týrání apod.) či znásilnění,je to velmi psychicky nevyrovnaná osoba. Ač budu možná kamenována,radím :pryč! Co vám takovýto vztah dává? Co na ní milujete? Hromádku neštěstí,která furt fňuká a vlastně nemá proč?
Po přečtení Vašich dalších příspěvků, si dovolím přidat ještě jeden svůj názor. Líbit se Vám asi nebude...
Pohled na věc známe jen z Vaší strany. Podívejte se na to i z té její...Nenapadlo Vás, že jejím problémem byste mohl být hlavně Vy sám? Podle mne o vztah s Vámi nestojí, nechce Vám ale ublížit a tak zřejmě neví, jak Vám to říct...Možná má ty deprese z Vás, z toho, že Vám samotnému věci nedochází, nebo je odmítáte prostě přijmout tak, jak jsou. O rozchodu už s Vámi hovořila...Vy to chápete jako deprese, nechcete jí opustit, ale možná by se jí hodně ulevilo, kdybyste si šel svojí cestou. Ono se někomu špatně říká nechci Tě, když ten druhý na něm lpí...Vaše přítelkyně je věčně nešťastná a Vy sám považujete váš vztah za hezký...Pro Vás možná je, pro ni ale ne. Z Vašich příspěvků mám pocit, že si to nechcete připustit a proto hledáte příčinu tam, kde není.
Také zdravím. Přítelkyně má asi nějaký psychický problém. Pokud o tom nemluví s Vámi a jen poukazuje na to, že vztah mezi vámi byl lepší, pak se jí zeptejte v čem a co děláte špatně. Abyste se toho mohl vyvarovat. Pokud o tom s Vámi mluvit nechce, pak není ve vztahu spokojená a asi by ho opravdu chtěla ukončit...Jak se věci mají, Vám může říci jen ona.
doplněno 29.03.13 10:28:Pěkný vztah je to jen podle Vás. Ona to vidí ale jinak. Tudíž to znamená, že jí vztah s Vámi prostě nevyhovuje. Jinak by nevyhledávala všude a na všem chyby...
doplněno 29.03.13 10:31:PS: Pokud to přičítáte pouze depresím, pak ať navštíví odborníka - psycholog, psychiatr...Můžete jí být oporou, ale měla by sama se sebou tedy něco začít dělat. Snaha jen na jedné straně prostě nestačí...
Dobrý den,musíte ji nějak zaměstnat aby neměla čas na takové myšlenky.Zkusit ji vzít někam na výlet,do kina,bazén,cukrárna,romantiku,pokud Vám za to stojí.Podle mě spát s Vámi chce,ale bojí se.
Přikláním se spíše k Sebodce. Po roce známosti a už tropila scény, žes jí podvedl, vztah se ji zdá horší než na začátku. Upřimě řečeno, osobně bych se snažil nahrát ji na smeč, aby vztah ukončila. Co bude dělat po pěti letech manželství a dvou dětech, když je takováhle po roce chození?
A nebo mě ještě napadlo - neštve ji právě to, že jste spolu ještě nespali? Mluvíte o tom, kdy, jak, proč a podobně? Základem vztahu je dialog, diskuze, řešení problémů. Že je něco špatně umí říct každej s prominutím blb, ale jen snaživý, chytrý nebo ochotný člověk začne hledat řešení.
Petře. Tak jak to teď popisuješ. Neměla Tvoje přítelkyně nějakou špatnou zkušenost, co se týká sexu? Vypadá to tak...
Vaše přítelkyně je hodně neurotická, a možná, že už začíná trpět klinickou depresí. Měla by se obrátit proto na odborníka (přinejmenším psychologa) - pokud ovšem chce se svým životem a svým duševním zdravím něco dělat.
Vy ji asi pomoci nezvládnete. Vy takovýchto případech láska nestačí.
Můžete ji zkusit někam nasměrovat a nabídnout ji podporu. Víc dělat nemůžete.
Pokud nebude chtít, možná by ji pomohl rozchod. Dal by jste jí tim najevo, že tudy cesta nevede, a že nehodláte sdílet její nálady a její neadekvátní chování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.