Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni,na stránce SuperStar jsem si zarezervovala 2 vstupenky,které mi měli přijít mailem,ale říkala jsem si,že je to blbost takže jsem ani nepočítala s tím,že mi příjdou.A do dvou dnů jsem je měla na mailu.Byla jse nadšená a řekla jsem,že tam musím.Jelikož nejsem plnoletá zeptala jsem se tatky jestli by tam se svou přítelkyní,jejím synem a mým bráchou nejel,že bych objednala další vstupenky.Tak tatka byl samozřejmě nadšenej a souhlasil.Jenže ted je to 3 dny a žádné vstupenky mi nepřišly a vystoupení je za 2 dny.Jsem fakt neštastná a asi se zblázním.Za 1.Zklamu tatku. za 2.Tak moc jsem se těšila a za 3.Pochybuji,že ještě dnes či zítra příjdou...nemáte s tím někdo zkušenosti? a když jsem tam psala..odepsalo mi to něco napůl česky a anglicky a nic z toho nevím...achjooooo...nikdy mi nic nevýjde
No samozřejmě,ale proč by se to dalo stále rezervovat?
Máte zájem se zúčastnit natáčení pořadu SuperStar 2013? Pro zaslání elektronické pozvánky si stačí zvolit termín natáčení a zadat nezbytné kontaktní údaje. V případě volné kapacity obdržíte na Vámi zadaný email další informace k potvrzení Vaší účasti.-tohle je napsané u rezervace a email na potvrzení mi přišel,tak 1sem ho potvrdila a dál už mi nepřišlo nic
Tak pokud přišlo potvrzení, měly by dorazit i vstupenky. Co takhle napsat nebo zavolat na kontakty uvedené v mailu? A v klidu, řeči jako "zblázním se a nikdy mi nic nevyjde" nejsem zcela na místě...
doplněno 29.03.13 11:13:Hoď sem odkaz, možná jsi hledala špatně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.