Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím je někde jasně a průkazně napsaná informace kolik stojí hovor na číslo 1180(služba O2) uskutečněný z Tmobile.
Nějaké ceníky jsem našel, ale není stanoveno např: hovor z O2 na službu 1180 cena ... apod.
Pracovníci ani jednoho operátora nejsou schopni podat informaci kde je stanovena cena, pouze mlží a podávají nepodložené informace, které se rozcházejí.
Děkuji
Ano, zde je to v příspěvku od "lego" pěkně napsáno. Zajímavé, že pět pracovníku infa to nevědělo ani neumělo odkázat. Ostatně operátor již dal záležitost dopořádku.
Pokud voláš na informační linky se zvláštním terifem, tak si myslím že je cena jednotná a vůbec nezáleží na tom od kterého operátora voláš.
Prostě při ceně 80Kč za minutu zaplatíš uvedenou cenu vynásobenou délkou hovoru.
Stejně tak když budeš volat na erotickou linku, tak se ti nebude měnit cena hovoru podle operátora.
Teda Colombo, vy lžete tak věrohodně, že jsem se fakt polekal! Já na tyto infolinky volávám poměrně často, pravda, ze služebního mobilu, ale kdyby to fakt stálo těch 80Kč/min, tak mě asi nechá vedení odstřelit pro výstrahu ostatním.
Pravda je, naštěstí, zcela jiná :
teď je to cca 15Kč/min (vč DPH), od 1.4. by to mělo stát dvacku.
Ještě že tak...
To je poněkud populisticky napsáno, ne? Sice zaplatím 45kč za zvednutí sluchátka, ale pak to sluchátko mohu dvě minuty držet, aniž bych platil.
Kompletní teď platný ceník Telecomu by měl být na
o2.cz/...
tam se dá najít i nějaká cena za volání na 1180 (od dubna budou zdražovat!). Je tam i v PDF.
Cena od jiných operátorů na toto číslo ale v ceníku Telecomu samozřejmě není.
Ano, na tento članek (měsec.cz) jsem samozřejmě také narazil, ovšem zmiňují se tam pouze o cenách při spojení ze sítě O2. U ostatních operátorů působících na území Čr tam není slovo, ostatně ani na oficialních stránkach O2. Pokud voláte na 1180 jiné sítě než O2 účtování operátora je jiné a nikdo není schopen doložit jaké. Nerad bych byl okrádán.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.