Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
dnes po shlédnutí přiblblé reportáže na TV Nova Potravinový inspektor mě napadla otázka. Můžou zveřejňovat záběry osoby, která je natáčena skrytou kamerou? Není to proti zákonu?
Takhle se zákony hlavně ohání ti,kteří většinou nemají čisté svědomí a mají strach,že se na to může přijít.Jako ti ze sněmovny,co si odhlasovali,že odposlechy jsou nezákonné.
Ty reportáže jsou opravdu přiblblé, ale já je vítám. To je jediné, co může všechno změnit. Strach obchodníků změní to, že se v obchodech se nebudou tvářit fekální hmoty jako kvalitní potraviny. A pár prodavačů se začne chovat k zákazníkům tak, jako k někomu, kdo jim umožní vydělat na chleba. Už mám plné zuby pokladních, které si nad hlavami zákazníků povídají o zákaznici, která jim zrovna prošla pokladnou. Ať je to stará, zapomětlivá paní nebo mladá žena se spoustou cukrovinek. Nějak se toto v prodejnách Hruška rozmohlo. Už jsem měla i proslov. Tiše, ale velice ostře. Je to hnus, velebnosti! Třeba vidina skryté kamery je donutí chovat se jako profesionálky. A také se převléci a umýt si ruce! A nedávat do prodeje hnusy!
I když já osobně dost silně pochybuju že zrovna u těch vietnamců ze včerejška to k něčemu bude!.!.!.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.