Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní neschopnost

Od: jen* odpovědí: 6 změna:

dobrý den, chci se zeptat, jak mám postupovat, když jsem v prac. neschopnosti a musím vyhledat např. zubní pohotovost? co na to sociálka kdyby mi přišli na kontrolu? stačilo by lék. zpráva? díky za info

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Samozřejmě by lékařská zpráva stačila, musí ji tolerovat.

Stejný případ je i když jdete na kontoluje.

hodnocení

2x

Dobrý den. Ano, pokud budete mít lékařskou zprávu o ošetření s uvedeným dnem a časem, pak je to pro případnou kontrolu stavu nemocných v pořádku. Lékařskou pomoc člověk vyhledat v případě bolestí musí. Tuto zprávu byste jim musel doložit.

jen*
hodnocení

děkuji za rychlou odpověď.*palec*

hodnocení

2x

Ano, kdyby Vás kontrola z OSSZ nezastihla doma, doložíte potvrzení lékaře, u něhož jste v tédobě byl.

doplněno 28.03.13 15:56:

než jsem to nadatlovala, jsem třetí.

artik*
hodnocení

1x

JINAK POZOR NA ČAS , kontrola si zapíše čas a lékař na pohotovosti má v nálezu taky čas . Zas tak jednoduché to není , jít rychle na pohotovost ,ale to nemusí být váš případ

jen*
28.03.13 16:14
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]