Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaplacená složenka

Od: roman88 odpovědí: 3 změna:

dobrý den koupil jsem si na ticketpro vstupenky na koncert, zaplatil jsem platbu složenkou ale stále když se přihlásím a podívu se jaký je stav tak je tam napsánoČeká na platbu a to jsem přitom platil již před dvěma dny.Číslo účtu a VS jsem si zkontroloval to mám správně. Zároveň je tam napsáno že pokud platba nepřijde do 3 dnů tak se objednávka ruší.. Jak to funguje když se objednávka zruší? To mi peníze pošlou zpět domu? nebo jak v tomhle jsem úplný mimoň :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

roman88
hodnocení

ještě bych doplnil že zároveň se složenkou jsem platil na poště paušál za T-Mobile a ten už mi včera odpoledne odepsal SMS že jsem zaplatil takže nevím kde bude chyba

iz*
hodnocení

0x

Přiřazení platby, která přijde poštovní složenkou trvá déle (u toho T-mobile to by neobvykle rychle - možná jim tak platíte pravidelně),

Zkuste Tiketpro napsat ev. zavolat. Útržek složenky si vemte k ruce, abyste jim případně mohl nadiktovat potřebné údaje.

hodnocení

0x

Ještě vydržte, složenkou je platba vždy pomalejší než převodem z účtu na účet. A asi ještě trvá, než to tam zaúčtujou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]