Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holicí strojek nebo žiletky?

Od: bently odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se poradit, nyní používám na holení žiletky. Uvažuji o zakoupení holícího strojku.

Chtěl bych se zeptat jaký je mezi tím rozdíl? Co očekávat od strojku?

Kdysi jsem měl strojek za 600Kč a nemohl jsem se s ním důkladně oholit.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsem se poprvé holil elektrikou, tak mě vždycky po holení pálila huba :) pokožka si musela zvyknout, což trvalo pár týdnů, pak už pohoda. Pokud to myslíš s holením vážně, tak si kup to nejkvalitnější, na co ti stačí prachy - strojek za 600, z toho koukají jenom věčné problémy.

Já to mám za sebe vyřešené tak, že už 30 roků nosím fousy jak rabín :)

hodnocení

0x

Tak je tu hlavně třeba řešit co vše má strojek holit, já osobně použít žiletku tak pak týden vypadám jak puberťák...

JInak se strojkem holím prakticky každý den a krom holátka nic víc není...

Strojek stál téměř 2 tis. czk ale jednak je plně omyvatelný a ve vodě použitelný, za druhé má baterii která vydrží nabitá cca 2 měs.

phillips.

hodnocení

0x

já ve svých 20 letech to jednou týdně zastřihnu na 2 mm a je to pro mě akorát, i okolí to chválí. Když se oholím žiletkou, je to pro mě strašně nepříjemné a vypadám na 13 *smich*

mám jakýsi zastřihovač (je to primárně na vlasy) za 600 Kč, má to i vestavěnou baterku a za ty prachy si nemůžu stěžovat.

pearmonik*
hodnocení

0x
Nejlepsi jsou ty co maji v kadernictvi, vydrzi urcite moc kdyz tam s nimi oholi desitky lidi denne takze dat za nej 4000 se urcite vyplati,pristi si takovy chci koupit,to jen jednou prejede a je to hladke jak detska prdelka

hodnocení

0x
Strojkem na holení trvá déle, ale určitě se neriznes. Musíš se holit pravidelně, dlouhé vousy už nepobere a pak občas nějaký vynechá. Holím se jednou v týdnu, takže první to musím vzít částí na zastrihavani, tím to dostanu na 1mm a pak už to jde :-D

bently
hodnocení

Tak děkuju asi si koupím ten strojek jak našetřím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]