Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohádala jsem se s kamarádem

Od: petra123* odpovědí: 3 změna:

ahoj, potřebovala bych radu,zase jsem se pohádala se svým kamarádem...což není ani zas taková novinka! Jen nevím, jak se zachovat ted...Jsme každej jinej a máme jiný názory ale i přes to všechno se spolu dokážeme bavit např. týden pak je to zas v háji...nejspíš mojí chybou...je bezva ale spousta věci mi na něm vadi, třeba to že se chová jak děvkař na můj vkus strašně leze za holkama a lichotí jim prej to sou kámošky! Ne že by mi to vadilo ale je to divný...nevím...Dnes sme se zase pohádali, mojí vinou...asi...řekl mi ne moc hezký věci ale já mu odpustila nejsem urážlivá já ho taky moc nešetřila...nechci za ním chodit a omluvit se mu, ani nevím za co...pořádně...kdyby chtěl a záleželo mu na mě jak neustále píše tak by mi napsal nebo za mnou přišel cokoliv...co mám dělat mám se teda omluvit po sto padesáté? chybí mi mám ho ráda jako kámoše... co mám dělat? Děkuji Petra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

A máš ho ráda opravdu jen jako kamaráda? To je to co by sis měla první uvědomit. Pokud je to jen kamarád, tak ho bereš se všemi plusy i mínusy, které má. Tak proč mu něco takového vyčítáš?

limetka*
hodnocení

0x

Ale podle toho, co píšeš, mi to moc na kamarádění nepřipadá, není to trochu jinak - třeba láska? Jinak by ti mohlo být celkem jedno, jak se chová k ostatním holkám. Zkus popřemýšlet, co k němu cítíš a také jestli on tě bere jen jako kámošku? Nebo se ho na to na rovinku zeptej - jestli je to jen kamarádství, neměl by to být problém o tom mluvit.

lidka*
hodnocení

0x

Petro, mě se také zdá, že v tom je z Vaší strany víc než kamarádství. Pokud by to byl jenom kamarád, tak se Vám přeci nemusí zpovídat ze vztahů k jiným holkám a ani Vám by to nemělo vadit. Vy ho prostě chcete jenom pro sebe a nevím, jestli si to vůbec uvědomujete. Ano, podle toho co píšete jeho chování k Vám je kamarádské. Z toho potom plynou ty Vaše hádky. Proč byste se jinak měla neustále za něco omlouvat. Kamarádi si přeci říkají věci, které se s nikým jiným neřeší. Tak si to rychle ujasněte, o co Vám skutečně jde. Víte, ono kamarádství mezi mužem a ženou moc často nefunguje, pokud jeden z nich není trochu jinak zaměřený. Jsou sice výjimky a zase přátelství mezi mužem a ženou může skutečně přerůst v lásku. A mám takový dojem, že to je právě Váš případ. Přeji Vám, ať si skutečné kamarádství nekazíte zbytečnými hádkami a nebo ať se změní v něco krásného, po čem asi zatím jenom nevědomky sníte. *mala*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]