Nejste přihlášen/a.
V pondělí ráno jsem se probudil se zvláštní bolestí v krku. Nejednalo se o klasické škrábaní při nachlazení a projevovala se pouze při polykání. Polykání slyn nebylo tak hrozné, ale konzumace snídaně byla neskutečně bolestivá. To samé jsem měl při každém polknutí oběda i večeře. Druhý den ráno - jako když utne - nic - vše ve starých kolejí. Dnes od rána také vše v pohodě, ale před chvílí jsem svačil a zničehonic se to vrácí. Jedná se o hrozné tlačení při polykání. Každé polknutí jídla je hrozné utrpení.
Nevíte co by to mohlo být? (Nikdy dřív jsem to nezažil)
Díky
Můžete mít zánět jícnu,ale také zánět mandlí.Může se k Vám přikrádat hnisavá angína-pomalými krůčky,měl by Jste raději navštívit lékaře,nic se nemá podceňovat nemoci.vitalion.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.