Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padělky na tržnicích

Od: complexcarton81* odpovědí: 10 změna:

Ahoj chci se zeptat na jaké tržnici nejčastěji seženu padělaně oblečení (adidas, nike) Jako v kterém městě nebo kde se nejvíc vyskytují. Prosím nechte si pro sebe že lepší je si koupit originál. To mě nezajímá! Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Na každé ale musíte tam být dřív než celníci nebo druhá možnost je když se znáte s prodejcem a pokud mu na hranici nezabavili kontejner tak vám padělky dodá až domů.

laybor*

Před půl rokem v Brně na Olomoucké , jsou tam 2 areály , čičmonci to mají zamklé v kojích , hlídají si to před celníky ale ti jim to už většinou vyhmátnou.

olaf71*
hodnocení

0x

u čongů nemusí mít nikdo strach, že by koupil originál

hanher*
hodnocení

0x

Padělky se nejčastěji prodávají v příhraničí, na Holešovické tržnici, v Sappě a v Brně. . .

Po domluvě s prodejcem je ale koupíte téměř všude. . .

hodnocení

0x

Na tržnicích žádný padělek není. Víc pruhů, víc ADIDAS; víc fajfek, víc Najk.

martinaa*
hodnocení

0x

Brno, hangáry. Znojmo, Hatě.

ifkali*
hodnocení

0x

A v jakém množství to potřebujete?:) :) :)

hanher*

Já němít, ďo žítra šežeňu *smich*

ifkali*

Jste mi skazil vtip:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]