Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zábavu místo školního výletu?

Od: bar* odpovědí: 6 změna:

Zdravím vás! :)

Už teď v pátek spíme ve škole a mám na starosti vymyslet program. Hledám na internetu hry pro nás ... teda ve věku 14-15 let. A kdžy už jsem tu tak se vás chci zeptat, jetsli nemáte nějaké nápady. Neznáte nějakou činnost, která by nás mohla bavit, u které by jsme se zasmáli a nenudili se? Flaška a takové ty věci jsou už obehrané. Když za děckama dojdu se hrou pro děti, tak mě pošlou někam že takové trapárny hrát nebudou... Je to těžké s nimi.

Děkuji za každou odpověď! :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Slyším to v životě poprvé, že spíte ve škole. Proč? Já spala tak maximálně při chemii a špatně to dopadlo. *bzum*

Budou tam s vámi učitelé či nějaký dohled? Nebo tam budete sami? Ona ta "flaška" se mi moc vhodnou nezdá pro žáky ZŠ v přítomnosti kantorů.

Ve třídě je 25 - 30 žáků. Když si to nenecháš jenom na sobě, ale sednete si všichni, každý určitě něco poradí. Něco třeba zamítnete, ale určitě od tolika dětí budou i dobré návrhy. Tak si z toho nedělej těžkou hlavu, nehrň se do toho sám a ať se zapojí i ostatní. Víc hlav víc vymyslí. Jaga.

bar*
hodnocení

Bohužel, letos nemůžeme jet na školní výlet, protože naše paní učitelka na tom není zdravotně dobře, nemůže si s námi dovolit nějaké výlety. Když už ne výlet, tak se spokojíme s tímto. Ve škole nebudeme spát poprvé...

Nemám to na starosti jen já. Ale spolíhá se na mě... .)

martinaa*
hodnocení

2x

Co třeba hra Activity? Rozhodně to není pro děti...

doplněno 10.04.13 17:38:

My to hrajeme vždy a všude;)

bar*
hodnocení

To není vůbec špatný nápad! :)

loque
hodnocení

0x

My teda na našem gymplu spíme už od primy. V primě jsme to "dostali" jako odměnu od vedení za akce, které jsme ten rok připravovali. Akce připravujeme dodnes, teď už bez pomoci pedagogů a to spaní nám také zůstalo.. :)

Pokud máte venkovní hřiště, zkuste volejbal - při něm se vždycky strašně zasmějeme, anebo ty aktivity jak už tady bylo řečeno.. NEbo pokud jste dobrý kolektiv, prostě si sedněte a povídejte si.. Při tom si vždycky užijeme nejvíc zábavy, minulý rok jsme od půlnoci až asi do 5 ráno seděli a jen si povídali.. Nikdo to nechtěl ukončit a kdybychom nezačali usínat, nejspíš bychom tak bývali vydrželi až do rána :)

Užijte si to ;)

bar*
hodnocení

Spaní ve škole je podle mě už normální věcí ;D ...

Venkovní hřiště máme..Jelikož je u nás ještě sníh, tak toho asi moc nezahrajem. V létě by bylo všechno jendodušší ;D

Povídání? Podle mě by začátky byly těžké, najít to pávné téma ;D Ale potom by se to určitě rozvedlo dále.

Už teď ale vím, že před spaním budeme mít plno řečí :D

Děkuju (Děkujeme ..) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]