Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás!
Už teď v pátek spíme ve škole a mám na starosti vymyslet program. Hledám na internetu hry pro nás ... teda ve věku 14-15 let. A kdžy už jsem tu tak se vás chci zeptat, jetsli nemáte nějaké nápady. Neznáte nějakou činnost, která by nás mohla bavit, u které by jsme se zasmáli a nenudili se? Flaška a takové ty věci jsou už obehrané. Když za děckama dojdu se hrou pro děti, tak mě pošlou někam že takové trapárny hrát nebudou... Je to těžké s nimi.
Děkuji za každou odpověď!
Slyším to v životě poprvé, že spíte ve škole. Proč? Já spala tak maximálně při chemii a špatně to dopadlo.
Budou tam s vámi učitelé či nějaký dohled? Nebo tam budete sami? Ona ta "flaška" se mi moc vhodnou nezdá pro žáky ZŠ v přítomnosti kantorů.
Ve třídě je 25 - 30 žáků. Když si to nenecháš jenom na sobě, ale sednete si všichni, každý určitě něco poradí. Něco třeba zamítnete, ale určitě od tolika dětí budou i dobré návrhy. Tak si z toho nedělej těžkou hlavu, nehrň se do toho sám a ať se zapojí i ostatní. Víc hlav víc vymyslí. Jaga.
My teda na našem gymplu spíme už od primy. V primě jsme to "dostali" jako odměnu od vedení za akce, které jsme ten rok připravovali. Akce připravujeme dodnes, teď už bez pomoci pedagogů a to spaní nám také zůstalo..
Pokud máte venkovní hřiště, zkuste volejbal - při něm se vždycky strašně zasmějeme, anebo ty aktivity jak už tady bylo řečeno.. NEbo pokud jste dobrý kolektiv, prostě si sedněte a povídejte si.. Při tom si vždycky užijeme nejvíc zábavy, minulý rok jsme od půlnoci až asi do 5 ráno seděli a jen si povídali.. Nikdo to nechtěl ukončit a kdybychom nezačali usínat, nejspíš bychom tak bývali vydrželi až do rána
Užijte si to
Spaní ve škole je podle mě už normální věcí ;D ...
Venkovní hřiště máme..Jelikož je u nás ještě sníh, tak toho asi moc nezahrajem. V létě by bylo všechno jendodušší ;D
Povídání? Podle mě by začátky byly těžké, najít to pávné téma ;D Ale potom by se to určitě rozvedlo dále.
Už teď ale vím, že před spaním budeme mít plno řečí :D
Děkuju (Děkujeme ..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.