Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
zajímal by mě Váš názor, jak bude asi reagovat chlap, se kterým jsme hodně blízký přátelé. A zavolám mu nebo napíši, že mě čeká nepříjemná událost ( pohřeb příbuzného), aby na mě myslil. Nemůže se mou jít protože je pracovně v zahraničí. Co myslíte, nebude to trapné si říci takto na dálku o pomyslnou podporu.
1. Upřímnou soustrast.
2. Vypusťte z hlavy myšlenku, že existuje něco jako "správný chlap" a "správná žena", stejně jako "normální chlap" a "normální žena". jsme lidé, jedineččné osobnosti, tohle škatulkování nikam nevede, leda tak k nedorozuměním a zklamání.
3. Pokud jste blízkými přáteli, rozhodně není nemístné svěřit s ea požádat o podporu, i na dálku.
spravny chlap ma jine starosti tim neznevazuju vasi situaci..
zdvorile odpovi, vyslovi ucast apod, ale ze by na vas cely pohreb myslel, tak takovy nebude
doplněno 27.03.13 09:07:rozhodne to nebude normalni pratelstvi, to by se neptala... nenapada me situace, kdy bych se musel ptat cizich, jestli muzu rict pratelum, ze mi umrela treba matka, jak se rika dej ji panbu dlouhy vek
Myslím, že tazatelka měla na mysli, že by si s ní 20 minut povídal, aby ji pomohl myslet na něco jiného. Aspoň já bych to tak udělal.
Pěkný den. Není jasné z Vašeho dotazu, zda jste žena, či muž. V každém případě se domnívám, že hodně blízký přítel i na dálku, v takovéto situaci, druhého podpoří a nelehkou situaci se Vám bude snažit ulehčit. Už jen tím, že Vám dá najevo, že s Vámi soucítí a myslí na Vás...Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.